παίρνω ενα συμπλήρωμα και εχει μικρη δόση βαλσαμόχορτου αλλεπιδρα λετε με τα αντικαταθλιπτικά;;
Printable View
παίρνω ενα συμπλήρωμα και εχει μικρη δόση βαλσαμόχορτου αλλεπιδρα λετε με τα αντικαταθλιπτικά;;
υποτιθεται πως ναι........αλλα αν εχει οντως μικρη δοση, δεν χαλασε κι ο κοσμος .....αλλα για να μην θεωρηθει προτροπη για φαρμακευτικη αγωγη ενημερωσε τον γιατρο σου......εμενα το βαλσαμοχορτο που τοπαιρνα κανονικα δεν ειχε κανενα απολυτως αποτελεσμα .....
δεν θυμαμαι αν τοπαιρνα μαζι με αντικαταθλιπτικα , μαλλον οχι , εχω ακομη καβατζα .........αμα σε πειραξε ακομη κι η μικρη ποσοτητα αυτη, μην την ξαναπαρεις με αντικαταθλιπτικα , δοκιμασε χωρις αυτα , σε καποιους εχει αποτελεσμα το βαλσαμοχορτο...............
παιζει ρολο κι η ποιοτητα , αν ειναι απο τον ανθο ( αυτο εναι καλης ποιοτητας ) , η αν ειναι αλεσμενο ολο το φυτο, μαζι με το κοτσανι.......προτιμησε καλες μαρκες/ brands .......
Φυσικα και εχει!
Μπορει να λεγεται φυτικο αλλα συμβαλει και αυτο με τον τροπο του στην ηδη χημεια σου .
Αποδεδειγμενο και τεσταρισμενο και απο εμενα ..Οταν ειχα κανει διακοπη απο την αγωγη, που και που οταν επεφτα ψυχολογικα μου το πρότεινε η γιατρος μου και παντα ενα τριμερο ετσι ,οχι παραπάνω.
Βαλσαμοχορτο -μελισσοχορτο - σπαθοχορτο με μετρο και οχι παραλληλα ...
Οπως και τα προϊόντα κάνναβης ...
Επίσης προσοχή στο βαλσαμόχορτο το καλοκαίρι όσοι έχουν πολύ λευκό δέρμα. Προκαλεί φωτοευαισθησία, δηλαδή μεγαλώνει τον κίνδυνο εγκαύματος από την έκθεση στον ήλιο.
Αγωγή και χόρτο ...
ει άι σαν να αυξάνεις την δόση του αντικαταθληπτικου σου ή ακόμα να μπλοκάρει κάποια από την αγωγή σου ..
Στην ουσία φτιάχνεις καινούργια χημεία μόνος σου ...
Μια χημεία που άγνωστο από όλους μας ακόμα και από τους γιατρούς πως θα αντιδράσεις ..
το εκοψα απο χθες να δω πως θα ειμαι χωρις αυτο ευχαριστω!
μακ τσεκαρε ο γιατρος μου λεει η αποψη του είναι οχι αλλα εγω θέλω να το παρω μου το πε ο ομοιοπαθητικος έχει πολυ μικρή δόση θα ενισχύσει μου πε και την ομοιοπαθητική https://www.tofarmakeiomou.gr/mobile...RoC2MYQAvD_BwE
τωρα να σου πω οτι ξερω τα αγιουρβεδικα , θα πω ψεμματα , ιδεα δεν εχω ......δεν ειναι βαλσαμοχορτο αυτο.....