Γνωριμία από Latin Πάρτι στην ΑΘήνα με περίεργες εξελίξεις...
Καλησπέρα σας,
Γνωρίστηκα με την Cathrine (Κατερίνα, απλά το έχει καλλιτεχνικό) σε λάτιν πάρτι
στο Addictiva αρχές του 2020 (Προ Covid-19) και λέγαμε να πάμε για καφέ γενικά.
Τελικά, μου στέλνει μήνυμα από μόνη της να κανονίσουμε να πάμε για καφέ..
Βγήκαμε 2-3 φορές και τις επόμενες φορές κάναμε 2 συζητήσεις
περί σχέσεων προς το καλοκαίρι του 2020..
Βγαίναμε συχνά 5-6 φορές το μήνα μέχρι και σήμερα..
Καταλήξαμε να βγαίνουμε σε φιλικό επίπεδο και όλα καλά με προοπτική σχέσης μελλοντικά...
Κατά τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο άρχισε να κρύβει την οθόνη του κινητού της κατά 45 μοίρες γωνία κάποιες φορές...
Μετά τα πράγματα ήταν ομαλά και όμορφα μέχρι την τελευταία εβδομάδα (22 μέχρι 26 -04-2021).
Εκείνη την ημέρα (22-04-2021) είχαμε πάει στην Λούτσα για βόλτα, βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες
ανέβασε την δικιά μας με προσαρμοσμένο απόρρητο και δεν μ άρεσε πολύ αυτό...
Την επόμενη μέρα (23-04-2021), βρεθήκαμε για ταινία και σε κάποια φάση έλεγε πως θέλει να ανοίξει νέο Facebook
και της λέω την ατάκα «Και τρίτο;» και αυτή απόρησε πως ήξερα για το δεύτερο της
και μετά πιεστικά την έβαλα να με κάνει add από το δεύτερο προφίλ μου
για να της πω για το προσαρμοσμένο απόρρητο της φωτογραφίας. (Μεγάλο Λάθος μου)
Εν συνεχεία, την επόμενη μέρα (24-04-2021) έφυγα από το σπίτι της και συμφωνήσαμε
να μιλήσουμε για όλα αυτά για να τα λύσουμε και κάποια άλλα μικροθέματα μαζί.
Χθες, (26-04-2021) βρεθήκαμε να μιλήσουμε για όλα με την προοπτική να τα βρούμε και συμφώνησε.
Μιλήσαμε και της είπα την ατάκα «Ότι με έχει στο περιθώριο» και με σωστά επιχειρήματα μου απέδειξε ότι δεν με είχε.
Της ζήτησα και συγγνώμη για όλα τα παραπάνω που της είπα εφόσον είχε τελικά απόλυτο δίκιο.
Στη ουσία κάναμε την Α΄ Συζήτηση και είπε ότι ήθελε να κάνουμε και την Β’ και Γ’ Συζήτηση πάνω σ αυτά.
Βέβαια, μου είπε ότι έχει κάποια γιατί από την Α΄ Συζήτηση τα οποία δεν τα είπε γιατί ανοίγουν την Β΄ Συζήτηση.
Η Β΄ Συζήτηση αφορά το ερωτικό κομμάτι και θέλει να μου πεί με δύο λέξεις ότι με βλέπει φιλικά από
ότι καταλαβαίνω γιατί αυτό το διάστημα της έχει κινήσει το ενδιαφέρον κάποιος άλλος απ ότι είχε πει.
Όμως, μου είπε σήμερα ότι από την Α΄ Συζήτηση προβληματίστηκε αρκετά και ειδικά με ένα σημείο
(το οποίο είναι μάλλον αν θα είμαι δίπλα της φιλικά και βλέπω να προχωράει την ζωή της ερωτικά).
Επίσης είπε ότι θέλει χρόνο να επεξεργαστεί όλη την συζήτηση γιατί μιλάγαμε 6 ώρες περίπου.
Νόμιζα ότι ήταν όλα καλά μετά την Α΄ Συζήτηση και βλέπω σήμερα ότι μου δεν έχει αλλάξει
το γενικό απόρρητο της στο Facebook και βλέπω μόνο τα δημόσια , με έβγαλε από το Instagram
και τελικά δεν με δέχτηκε από το δεύτερο προφίλ μου.
Παρεμπιπτόντως έκανε τα παραπάνω παρόλο που ήξερε ότι είμαι ευαίσθητος και ήξερε ότι θα με πληγώσει αυτό.
Οι πράξεις πιστεύω δείχνουν 2 πράγματα ή θέλει να μου δείξει πως είναι όντως να με έχει στο περιθώριο για να εκτιμήσω όλα τα παλιά
ή το έκανε από κακία που δεν πιστεύω.
Της είχα πει ότι μετά την συζήτηση θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως πριν και αυτή έλεγε ίσως και καλύτερα
αλλά τελικά έκανε τις παραπάνω ενέργειες μετά την συζήτηση..
Βέβαια δεν έχει γίνει Β΄ Συζήτηση ή Γ΄ Συζήτηση ακόμα και φοβάμαι ότι δεν θα γίνει ποτέ.
Εν τω μεταξύ, μου είχε αναφέρει ότι οι άλλες δυο συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν σχετικά άμεσα
γιατί θα φύγει για σεζόν τον Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο. Αλλά σκέφτεται να πάει και Καρδίτσα
και να γυρίσει μετά το Πάσχα. Συνεπώς, υποθέτω ότι αν γίνουν θα γίνουν μέσα στο Πάσχα
αν δεν φύγει Καρδίτσα αλλιώς πριν φύγει σεζόν γιατί δεν μπορεί να αφήνει εκκρεμότητες
πίσω εκτός αν θέλει να επικοινωνήσει μετά την σεζόν να είναι εντελώς χαλαρή.
Φυσικά, εγώ για να μην την πιέσω της είπα σήμερα
«Καλησπέρα Κατερίνα, λόγω του ότι δεν θέλω να σε ενοχλώ είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω να σε προσεγγίσω.
Επειδή δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός τα αφήνω πάνω σου.
Όποτε θελήσεις θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε αλλιώς καλή ζωή να έχεις»
Πιστεύω αν θέλει να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις θα επικοινωνήσει μόνη της κάποια στιγμή
και αν έστω με νοιάζεται λίγο μέσα στο μυαλό της για το σκέφτομαι και νιώθω εγώ για αυτά.
Επίσης, ισως να θέλει να επικοινωνήσει έστω να τα βρούμε φιλικά.
Νομίζω το καλύτερο που έχω να κάνω είναι απλά να περιμένω γιατί αλλιώς θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
Εσείς τι λέτε;
Ευχαριστώ.
Ενημέρωση 27-04-2021:
Τελευταία εξέλιξη
Χθες το βράδυ μου απάντησε στο μήνυμα αυτό που της έστειλα και έλεγε ότι λόγω των συγκεριμένων συνθηκών (επειδή την βλπέπω ερωτικά κ αυτή σαν φίλο) και λόγω της συζήτησης που κάναμε κατάλαβες κάποια πράγματα όπως και γω επίσης. Είπε να μην ξαναμιλήσουμε αλλά της είπα οτι και γω πήρα κάποια πράγματα που ισχύουν De facto και μπορούμε να κάνουμε μια τελευταία κουβέντα από κοντά για όλα αυτά και να της πω με δυό λόγια οτι μπορούμε να επικοινωνούμε φιλικά αλλά δεν απάντησε από χθες το βράδυ...