τωρα ξαφνικα η διαχειρηση θυμιθηκε το σπαμ ε?
σε αυτο το φορουμ τοσο καιρο που βρισκομαι εχουν ανεβει χιλιαδες θεματα με οτι να ναι απο μουσικη θεματα τεχνολογιας επιστημης η οτι αλλο φανταστει καπιος αλλα δεν ειδα κανεναν να μιλα για διαφημισεις εκτος απο τοτε που ειχε ανεβει ενα τσατ που ο λογος ξερετε ποιος ηταν οτι φοβηθηκαν οτι το τσατ θα παρει ατομα απ το φορουμ και θα ασχολουνται με το τσατ αντι για το φορουμ
αλλα για να δουμε τι εκανε ξαφνικα τη διαχειρηση να θυμιθει το σπαμ μετα απο τοσο καιρο? και η απαντηση ειναι πολυ απλη
καταρχην ΝΟΜΙΖΑΝ οτι τοσο καιρο μιλαγα μονος μου επειδη δε μου απανταγε κανενας και ετσι σκεφτοντουσαν μη δινειτε και πολυ σημασια αυτος τα λεει αυτος τα ακουει και το μονο που πετυχαινει ειναι να λεει οτι τον παρακολουθουν να λενε οτι ειναι σαικο και ετσι να αυξανουμε τη πελατεια στους ψυχολογους κανοντας πλαγια διαφημιση τυπου αν καπιος νομιζει οτι τον παρακολουθουν ακομα και οταν αυτο ειναι αληθεια ολο και καπιος θα γραψει κατω απ το θεμα του πηγενε σε κανενα ψυχιατρο και ετσι θα εχουν δουλεια και οι ψυχολογοι ενω ταχα δε διαφημιζουν τιποτα με το τροπο αυτο οταν τους λενε πηγενε σε ψυχολογο η ψυχιατρο γιατι δε διαφημιζουν συγκεκριμενα καποιο ψυχολογο ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΟΓΟΥΣ ΜΑΖΙ! και αυτο ταχα δεν ειναι διαφημιση χαχουχα καλο το ανεκδοτο δθιαφημισει ειναι μονο αν ανεβασει κανεις κανενα τσατ και ετσι αντι ζσυζητιση περι ψυχολογων το παει σε συζητιση γεια σου τι κανεις κλπκλπ
ας επανελθουμε στο θεμα τι εκανε τη διαχειρηση να θυμιθει ξαφνικα το σπαμ?
και θα σας πω εξω που απ οτι φαινετε ειμαι αρκετα εξυπνος..
ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ και με το τροπο αυτο απεδειξα οτι οσοι πηγαινουν στους ψυχολογους επειδη τους παρακολουθουν ειναι .............. και εγω ο εξυπνος και ετσι με τις υποδειξεις μου και τις επισημανσεις μου θα ζημειωθουν γιατι δε τους εφτασαν τα τοσα λεφτα που βγαζουν απ τους χιλιαδες πελατες τους που πηγαινουν καθημερινα σε αυτους!!! γιατι θα ζημειωθουν επειδη εμαθαν οτι οι παρακουληθησεις ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ και οι αλλοι που πηγαινουν για θεραπειες ειναι .............. να λοιπον γιατι ξαφνικα η διαχειρηση θυμιθηκε το σπαμ γιατι φοβηθηκαν μηπως τους παρω τους υποψιφιους που θα πηγαιναν για ψυχαναλυση στους ειδικους που τους δινουν φαρμακα ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ και ολα αυτα ειναι της φαντασιας μου τους προκαλω να βρουν καπια εξηγιση για το τι εξυπηρετουσαν ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ αν δεν μας παρακολουθει κανενας και τι τα κανουν αν οι παρακολουθησεις δεν ειναι υπαρκες ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ αφου οπιος δεν εχει επιχειρηματα προσπαθει να χειριστει τους αλλους γιατι ξερει οτι δε θα του περασει.
ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.