Εχω μετατταυματικο και τρομαζω απο διαφορους ηχους. Ξερετε πως αντιμετωπιζεται κατα τη διαρκεια της ψυχοθεραπειας? Εννοω τεχνικες κλπ.
Printable View
Εχω μετατταυματικο και τρομαζω απο διαφορους ηχους. Ξερετε πως αντιμετωπιζεται κατα τη διαρκεια της ψυχοθεραπειας? Εννοω τεχνικες κλπ.
Τρία βασικά είδη ψυχοθεραπείας υπάρχουν. Η γνωσιακή, όπου είναι βραχυπροθεσμη και έχει να κάνει με την διαχείριση της γνωσίας του προβλήματος, η ψυχοδυναμική, που έχει να κάνει με την διαχείριση του τώρα, και η μακροπροθεσμη ψυχοθεραπεία που έχει υπό διακλαδώσεις όπως το emdr. Ψαξου και επικοινώνησε με ψυχοθεραπευτές που ειδικεύονται σε όλες αυτές τις κατηγορίες και λογικά θα σου απαντήσουν τι είδους/είδη ψυχοθεραπείας χρειάζεσαι.
Στην γνωσιακη ειμαι απλα επειδη ειμαι στην αρχη απο περιεργια συλλεγω πληροφοριες.
Και γω γνωσιακή είμαι στην αρχή αλλά η διάγνωση μου είναι ΓΑΔ. Θεωρώ πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ο κάθε θεραπευτής διαφορετικός. Άρα δύσκολο να συλλέξεις πληροφορίες, αλλά βάσει περιέργειας και μόνο καλά κάνεις.