Καλησπερα. Εχω Αγχωδη Διαταραχη κ PTSD. Ξεκινησα να παω καπου και στη διαδρομη συνειδητοποιησα οτι πηγαινα καπου αλλου. Το καταλαβα μετα απο αρκετη ωρα και πολλα χιλιομετρα απτο σημειο που θα πηγαινα αρχικα. Τι μπορει να σημαινει αυτο;
Printable View
Καλησπερα. Εχω Αγχωδη Διαταραχη κ PTSD. Ξεκινησα να παω καπου και στη διαδρομη συνειδητοποιησα οτι πηγαινα καπου αλλου. Το καταλαβα μετα απο αρκετη ωρα και πολλα χιλιομετρα απτο σημειο που θα πηγαινα αρχικα. Τι μπορει να σημαινει αυτο;
Χωρις να είμαι ειδικός ή γιατρός θα απαντήσω.
Έχω ΓΑΔ και παίρνω 2 αντικαταθλιπτικα και xanax. Είναι κάποιες λίγες φορές που και γω ξεχνάω που έχω παρκάρει το αυτοκίνητο κτλ. Όταν έχεις ΓΑΔ παρατηρείται σε πολλές περιπτώσεις η απουσία συγκέντρωσης γιατί σε καταλαμβάνει το άγχος. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν παίρνεις αγωγή και αν ναι τί αγωγή παίρνεις αλλά έχω διαβάσει ότι τα αντιψυχωτικά και τα ηρεμιστικά έχουν μια τάση να επηρεάζουν αρνητικά την μνήμη και την συγκέντρωση.
Όπως και να έχει αν σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός να του το αναφέρεις γιατί μόνο εκεί θα πάρεις μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση.
Με τη διαταραχή μετατραυματικού στρες είναι σύμπτωμα η έλλειψη προσανατολισμού. συζήτησέ το με την/τον ψυχολόγο σου.
Καλησπερα παιρνω αγωγη ζολοφτ σεροκιουελ ζυπρεξα και ζαναξ μου
εχει συμβει και μενα παρόμοιο σκηνικο με την μονη διαφορα το καταλαβα
λιγο πιο συντομα απο εσενα αλλα γενικα το μαυλο μου το νιωθω πολλες φορες
παρα πολυ θολο και ισως η αγωγη φταιει σε αυτο δεν μπορω να σου πω
με σιγουρια φταιει η δεν φταιει η αγωγη απλα σου λεω την δικη μου
εμπειρια πανω σε κατι παρομοιο
Έχει τύχει σε περίοδο που δεν επερνα αγωγή σε τραπέζι με πολλά άτομα να έρχεται γνωστός μου να ξεκινάω να συστήνω και από το άγχος μου ξέχασα πως λένε ένα ξάδερφο μου...
Το άγχος και η κατάθλιψη σου τρώει τη συγκέντρωση του μυαλού σου