Η αδερφή μου έχει καρκίνο και θα πεθάνει.
Γειά σας. Η αδερφή μου αρρώστησε και έχει καρκίνο και θα πεθάνει. Αρνήθηκα το θάνατο της και δυσκολεύομαι. Η μάνα μου με κατηγορει ότι δεν γίνεται να ζω κι εγώ. Με μισεί? Μάλλον με μισεί. Μου πέταξε πολύ χολή. Με ήθελε να κάνω κάτι να σώσω την αδερφή μου. Αλλά τι μπορώ να κάνω. Είναι σοβαρή η αρρώστια της. Αν δεν κάνω κάτι να τη σωσω αισθάνομαι ότι η μαμά μου θ αυτοκτονήσει και θα φταίω εγώ. Ότι είμαι πολύ κακός άνθρωπος. Δεν μπορώ να ηρεμήσω να ησυχάσω έχω την δική μου οικογένεια και δεν μπορώ να προσηλωθω σε αυτήν. Λες και το μυαλό μου είναι με το ζόρι σε αυτά. Κάνω κακο στον εαυτό μου με αυτές τις σκέψεις και νιώθω ότι είμαι σκατα. Με κατηγόρησε η Μ. Ότι αν πεθάνει η μάνα μου θα φταίω εγώ. Μα είναι δυνατόν μπορώ συνεχώς να την ελέγχω μην κάνει κακό στον εαυτό της επειδή η αδερφή μου θα πεθάνει? Βασικά νιώθω ότι δεν έχω καθόλου επαφή με τον δικό μου πόνο για την αδερφή μου επειδή ασχολουμε συνέχεια με τη μάνα μου. Δεν αντέχω άλλο. Η αδερφή μου είναι άρρωστη και δεν πρέπει να πεθάνει. Μα γίνεται αυτό? Δεν θα κοιμηθώ για να μην γίνει κάτι κακό δεν θα κοιμηθώ για να μην γίνει κάτι κακό κάτι κακό θα γίνει θ αυτοκτονήσει η μάνα μου γιατί δεν ξέρω έτσι μου φαίνεται. Είναι άσχημο να είναι η αδερφή σου άρρωστη. Κι εγώ το χω αρνηθεί όλο αυτό γιατί δεν το αντέχω αλλά θέλω ν ασχοληθώ λίγο και με εμένα με το πως νιωθω εγώ. Πως νιωθω που θα πεθάνει γιατί την αγαπούσα πολύ την αδερφή μου βασικά την αγαπώ. Αν έχει περάσει κάποιος παρόμοια να μου πει μήπως πρέπει να ησυχάσω και να μην έχω τόσο άγχος. Γιατί θα τρελαθώ στο τέλος. Επίσης αν φύγει το μυαλό μου από όλα αυτά και έρθω στο τώρα νιώθω ότι προδίδω την αδερφή μου. Αλλά δεν μπορώ να τη σκέφτομαι συνέχεια. Έχω κουραστεί. Ποια καλή κουβέντα ευπρόσδεκτη.