Παρακαλώ πείτε μου τι σκέφτεστε περί εμβολίων... Θα το κάνετε;
Printable View
Παρακαλώ πείτε μου τι σκέφτεστε περί εμβολίων... Θα το κάνετε;
Ειναι αμφιλεγομενο ζητημα. Σε δυτικες χώρες (Αμερικη) το κανουν σωρηδον. Σε Ρωσια,Βουλγαρια πάλι δεν εχει προσελευση. Εσυ επιλεγεις!
Πιο πολύ τις δικές σας γνώμες θέλω να δω.
Έγω είμαι κατασταλαγμένος σε αυτό το θεμα
Εγω παλι δεν νομιζω οτι θα το κανω , γενικοτερα πασχω απο μεγαλη φαρμακοφοβια και αυτος ειναι λογος που δυσκολευομαι να παρω οποιαδηποτε φαρμακο . Ειναι πολυ μπερδεμενο το θεμα στο κεφαλι μου , Αντικειμενικα θα επελεγα να κανω της pfizer η moderna , ειχε ανοιξει η σειρα μου λογω διπολικης διαταραχης απο τον Μαρτιο , αλλα δεν εκλεισα ραντεβου . Απο εκει και περα , δεν ειμαι ανθρωπος φοβικος σε αρρωστιες και μικροβια κτλ κτλ , πολυ χαλαρα , περισσοτερο προσεχω για τους αλλους και οχι για τον εαυτο μου . Ισως αμα το κανουν ολοι , τοτε ισως το κανω και εγω αλλα εδω καλα καλα δεν παιρνω τα φαρμακα για αυτο που εχω και ειναι σημαντικα ...
Έκανα την πρώτη δόση Pfizer το Σάββατο. Την Κυριακή είχα ένα ελαφρύ πόνο στο σημείο της ένεσης εφόσον σήκωνα το χέρι ψηλά ή κοιμόμουν στα πλάγια ακουμπώντας το μπράτσο στο κρεβάτι.
Έμφραγμα εγκεφαλικό καρκίνος ίσως με περιμένουν μελλοντικά λόγω τρόπου ζωής ή ίσως και κληρονομικότητας. Οπότε διέγραψα με ένα Χ τον Κορωνοιο. Μια έγνοια λιγότερη. Μου αρκούν οι κρίσεις πανικού που με πιάνουν κάθε τόσο