Ρημάδι άγχος θα σε σκίσω..!
Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα ! Μπορεί να μήν γνωρίζω κανένα που διαβάζει αυτή την δημοσίευση ( ή ίσως και να ξέρω , ποτέ δεν ξερεις) αλλά σας θεωρώ όλους αδέρφια μου γιατί για να στε εδώ καταλαβαίνω ότι σας ‘’βασανίζει’’ ότι και μένα , αυτό το ρημάδι το άγχος ! Για διάφορους λογους εδώ και 5-6 χρόνια μπήκε για τα καλά στην ζωή μου σε μια πολύ τρυφερή ηλικία των 22 και δεν σας κρύβω ότι στην αρχή με ταρακούνησε και σαν παιδάκι που ήμουνα φοβήθηκα πολύ. Παρόλα αυτά όσο χαμένος και αν ήμουνα σε αυτό , βρήκα την δύναμη να πάω σε μια καλή ψυχολόγο και με την στήριξη , τις γνώσεις και την εμπειρία της κατάφερα να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου , να αποκτήσω αρετές και πανω απ όλα να εκτιμώ και να σέβομαι τον εαυτο μου . Ποτέ δεν μπήκα σε διαδικασια χρησης φαρμάκων γιατί και εγω για να ειμαι ειλικρινής φοβόμουνα κάπως τις παρενέργειες τους , αλλά και η ψυχολογος ήταν εντελώς αρνητίκη με αυτά. Λοιπονννν.. με αυτα και με αυτά ερχομαστε στον Μάρτιο 2020 και το σοκ της πανδημίας.Αστάθεια, φόβος για το αύριο , φοβος για την υγεία μας , καραντίνα , σπίτι, απαγόρευση ασκησης , κλείσιμο εστίασης . Η Απαγόρευση όλων αυτών για ένα ανθρωπο όπως εμένα επιρρεπή στο αγχος που χρησιμοποιούσε αυτά ως τρόπο ανακούφισης και ηρεμίας όπως καταλαβένετε προκάλεσε κάποια πράγματα που τώρα βγαίνουν στο φως καθώς μπαίνοντας σε κανονικότητα σιγα σιγα βλεπουμε τις συνέπειες . Κοινωνικός άγχος , ανησυχία , εγρήγορση , ευαιρεσθητότητα είναι κάποια απο τα θεματάκια που με ενοχλουν αυτήν την περίοδο . Ήθελα να ρωτήσω εσας παιδιά , τα ίσως λίγο πιο έμπειρα παιδάκια σε θέμα φάρμακου, τί μου προτείνετε απο προσωπική σας εμπειρία ; Θα ήθελα κατι ελαφρύ με όσο το δυνατόν λιγότερες παρενέργειες να με ξελαφρώσει λιγο... (εννοείτε πως θα πάω σε ειδικό αλλα θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας προτάσεις πρωτα )
Cheers !