Θέλω να καταλάβω εάν έχω πρόβλημα ή δεν έχω πρόβλημα?
Καλησπέρα Παιδιά,
Έχω διαβάσει μερικά από τα θέματα του φόρουμ και μου έκαναν τρομερή εντύπωση έχω να πω. Δεν γνώριζα ότι ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, αλλά και ότι όταν ο κόσμος μιλάει για προβλήματα, εννοεί ψυχολογικά προβλήματα. Εδώ έρχομαι κάπου και εγώ, ξεκίνησα να αναρωτιέμαι εάν είμαι «τρελός» ή δεν πάω καλά, όταν πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν να με αποκαλούν «τρελό». Εδώ είναι που αναρωτιόμουν εάν έχω κάποιο πρόβλημα. Το άλλο είναι τι έγινε στην κοινωνία και όλοι πλέον βρίζουν/κρίνουν με το «τρελός»?
Πρόσφατα, κατά καιρούς,ένιωθα άσχημα, πιστεύω ότι ήταν κατάθλιψη, δεν μου έφευγε η «κατάθλιψη» εύκολα. Η κατάθλιψη εμφανιζόταν όταν εργαζόμουν και έφευγε μετά από από κάποιες ώρες. Ερχόταν και έφευγε θα έλεγα. Ποιο παλιά, στην εξεταστική του μεταπτυχιακού είχα πολύ άγχος σε φάση να παρατήσω τον εαυτό μου, να αφήσω να μεγαλώσουν τα γένια μου και να μην κάνω συχνά μπάνιο. Τώρα δεν είμαι έτσι (lol). Πάλι πυκνά συχνά αγχώνομαι.
Έχω πρόσφατα ακούσει ότι κοιτάω περίεργα, στέκομαι περίεργα και περπατάω περίεργα. Πάλι, πως είναι το κανονικό βλέμμα?, πως περπατάμε κανονικά? Για το βλέμμα, κάποιες φορές είχα ένα παγωμένο βλέμμα, νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην κατάθλιψη, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράλληλα έχω πιάσει τον εαυτό κουνά χαζεύει το βλέμμα μου.
Στο παρελθόν δεν ήμουν Αρίστος μαθητής, ήμουν καλός προς μέτριος μαθητής, ενώ ήθελα να είμαι Αρίστος μαθητής, αλλά δεν έπαιρνα τα μαθήματα. Ενώ μπορεί να μάθαινα κάτι σήμερα και να τον ήξερα, την επόμενη μέρα το ξεχνούσα. Παράλληλα, τα αλλά παιδιά με κορόιδευαν γιατί έλεγα συνέχεια βλακείες και χαζά πράγματα. Το λέω και αυτό γιατί μπορεί να παίζει ρόλο. Γενικά συνεχίζω να λέω καμια φορά βλακείες.
Ένα άλλο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι ότι δεν έχω κάνει σχέση ακόμα με γυναίκα. Πιστεύω διότι δεν είμαι όμορφος, έξυπνος και δεν έχω καλό σώμα.
Αλλά περίεργα πράγματα που κάνω είναι όταν σκέφτομαι κάποια πράγματα που με έχουν πληγώσει μιλάω μόνος μου και γενικά με αγχώνουν αυτά τα πράγματα. Αλλά δεν γίνεται συχνά αυτό. Μια στο τόσο.
Το άλλο είναι ότι ένας φίλος μου μου έχει πει ότι μιλάω σιγά σαν τον Χατζηστεφάνου.
Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας παρακαλώ