φοβος/αγχωδη διαταραχη καρκινος εντερου
Ο πατέρας μου πέθανε από τον καρκίνο του παχέος εντέρου στάδιο 4 τον Μάρτιο του 2012 και τον έχασα σε 10 μέρες, δεν το πιστεύα ..μετά από αυτό άρχισα να έχω ένα πραγματικά άγχος για τα παντα σε θεματα υγειας γιατί όχι μόνο ο πατέρας μου πέθανε, αλλά σε 8 χρόνια είχα 2 θείους (πνεύμονα) έναν ξάδερφο(εγκέφαλος) που πέθαναν και τώρα έχω έναν άλλο θείο που μάχεται με λευχαιμία και μια ξαδερφη με καρκίνο της μήτρας
τα συμπτώματά μου ξεκίνησαν πριν από 2 μήνες, όταν είχα πόνο στην αριστερή μου πλευρά, πήγαινα στο γιατρό και είπε ότι είχα συνδρομο ευερεθιστου εντερου και μου έδωσε κάποια θεραπεία δεν λειτούργησε τόσο πολύ, πιεσα τοτε για αξονικη ανω κατω κοιλιας ολα καθαρα εκτός από το έντερο μου που σε μερικα σημεια ειχα πάχυνση τοίχων ρωτηα αρκετους γιατρους και μου ειπαν να μην δοσω σημασια και δεν ειναι τιποτα
Πριν από 2 μέρες, είδα λίγο αίμαα στα κοπρανα, όλοι μου είπαν ξανά να μην ανησυχώ, αλλά αυτή τη φορά ΠΑΛΙ πιέζω για εξετασεις για κολονοσκόπηση και δεν θα δεχομουν ΟΧΙ για απαντηση
εκανα την κολονοσκόπηση χτες και Βρήκαν 9 πολύποδες ... 6 στο εγκαρσιο (0,7εκ έως 1,2 εκ) και 3 στο σιγμοειδές κόλον (0,8εκ έως 1εκ) ΟΧΙ 1 ή 2 ΑΛΛΑ 9 πώς μπορεί να είναι δυνατό; Είμαι μόνο 31 η μητέρα μου κάνει κολονοσκόπηση καθε 3 χρονια και εχει μονο 2-3 και έχω 9???? ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ όλα αυτά και τα πηγαν για βιοψια και περιμένω με μεγαλο ανχος ο γιατρος που εκανε τιν κολονοσκόπηση μου ειπε να μην ανυσηχω και οτι τα εβλεπε για καλοηθης αλλα και παλι δεν μπορω