Στρατός...και πιθανά μελλοντικά προβλήματα
Καλησπέρα στην ομάδα, αρχικά ναι για όσους έχουν ξανά δει τα θέματα μου ναι ξανά έρχομαι με το ζήτημα του στρατού...δυστυχώς ένας από εσάς είχε ένα δίκιο σε αυτό που είχε πει...πως μάλλον θα με κυνηγάει για πολύ ακόμα αυτό (ελπίζω φέτος οριστικά να λήξει).
Και γιατί λέω οριστικά?
Λέω οριστικά διότι θέλω να απαλλαγώ τελείως από αυτό το θέμα (πιθανότατα όπως είπα και πιο πάνω να το ξέρετε ήδη κάποιοι αυτό.
Για μένα το έχω πάρει απόφαση...δεν μπορώ να ολοκληρώσω καμία θητεία...δεν μπορώ να ανταπεξέλθω...(ασχέτως γενικά ότι είμαι γενικά κάθετος με γενικά όλο αυτό το θέμα).
Ειλικρινά το λέω...θυμάμαι σκηνες που με είχαν πιάσει κρίσεις και απλά δεν μπορώ...γενικά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκεί μέσα με κάμποσα άτομα τόσους μήνες...φρικαρω πραγματικά.... οπότε ναι...μετά από τόσο καιρό η αλήθεια είναι πως επέστρεψα για κάποιο λόγο....και λόγος είναι επειδή έχω πάρει απόφαση για οριστική απαλλαγή...μου δημιουργεί κάποιο θέμα μετέπειτα?
Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί...μου δημιουργεί θέμα μόνο στο δημόσιο τομέα... ή απλά τελικά μόνο αστυνομία πυροσβεστική?
Έχω ακούσει διάφορες απόψεις και δεν ξέρω τι ισχύει ειλικρινά........ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή θέλω να εγραφτω σε σχολή και ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με μελλοντικά επαγγέλματα τι παίζει...ειλικρινά μου έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά...θα έχω κάποιο θέμα σε δημόσιο τομέα σε περίπτωση που είναι μελλοντικά να πάω?
Η δεν υπάρχει θέμα... παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει ειλικρινά το τι συμβαίνει με αυτό το θέμα.
Help please...θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει διότι δεν ξέρω τι να κάνω...να εγραφτω σε σχολή που θέλω τώρα ή όχι...σε λίγους μήνες είναι να με ξανά καλέσουν...θέλω απλά να απαλλαγώ τελείως...και από τι μου είχαν πει ο μόνος τρόπος είναι για αυτούς σε ψυχίατρο σωστά?
Πρέπει να φαίνεσαι τρελός για να μην μπορείς σωστά?
Δηλαδή πρέπει να έχω χαρτί του ότι δεν μπορώ από ψυχίατρο?