Θελω να βγαλω την στεναχώρια που εχω μεσα μου
Καλησπερα σε ολους σας. Θα ηθελα απλα να γραψω την ιστορια μου που με απασχολεί εδω και καιρο.
Πριν κατι μερες ανακάλυψα πως η μανα μου εχει σχεση με εναν κύριο, ο οποιος την βοηθάει οικονομικά κ αυτην κ τον αδερφο μου, ο οποιος νοικιάζει με την κοπελα του κ δεν δουλευει κανενας απο τους 2... Ναι ξερω κι εγω ειμαι κατα αυτού, αλλα μαλλον ο αδερφος μου ηθελε να ξεφύγει απο το καταθλιπτικό κ τοξικό περιβαλλον του σπιτιού κ γιαυτο ηθελε να νοικιάσει.
Να προσθέσω πως δεν μιλαω με την μανα μου εδω κ χρονια, γιατι εχουν συμβεί πολλα μεταξυ μας (ειχα γραψει στο παρελθον καποια ανάρτηση), ο πατερας μου ειαι στο κρεβατι απο κατάθλιψη, ζάχαρο κ τα ποσα του εχουν παθει ατροφιωση. Σε ολους εξω η μανα μου ειναι περιφανή που προσέχει τον πατερα μου αλλα αποτι ειπα κ παραπανω, ανακάλυψα πως τον απατά κ τον εχει στην απεξω.. Δεν την νοιαζει να βγαινει εξω κ να την βλεπει ο κοσμος, δεν την νοιαζει αν θα το μάθουμε εμεις, τα παιδια της, γενικα καλοπερνάει. Επισης με τον αδερφο μου δεν μιλαω γιατι τον εχει βαλει λογια η μανα κου κ τον εχει παρει με το μερος της, αλλα κ αυτος την εχει να τον χαρτζιλικώνει (λογικο) κ οποτε εκανα την κινηση να τον γραψω εχθες πως θελω να σου μιλησω σοβαρα αλλα δεν μου απαντησε ποτε..
Παιδια ειμαι τοσο χαλια κ το σκεφτομαι συνεχεια ολο αυτο. Συγνωμη αν σας κούρασα με τοσα που εγραψα, απλως ηθελα να βγαλω αυτηβ την απογοήτευση που νιωθω μεσα μου... Δεν το περιμενα να κανει κατι τετοιο κ να εχει τον πατερα μου στον βούρκο..