-
Λοιπον...!
Αγορασα ενα μπουκαλι κρασι μετα απο μια βολτα στην θαλασσα με την μανα μου! γυρισαμε αλλοι ανθρωποι! Γεματοι ενεργεια και αισιοδοξια!
Ειδες καποιους καλους φιλους! ποιος θα κατσει να μου κανει παρεα για το επομενο δυοωρο να πουμε καμια κουβεντα πινοντας το κρασακι μου?
Κανενας?!
-
-
Quote:
Originally Posted by
Ευλογητός
Στην υγειά σου φίλε.
Ευχαριστω πολυ παλικαρι μου!
-
Γεια σου αρχηγέ το έριξες στα ξύδια;
-
Ελληνικές μπάντες ακούς; και αν ναι ποιες;
-
Αυτόν τον θυμάσαι από τους παπαροκάδες;… Ε, τώρα παρτάρει με Dio και Black Sabbath χαχα.. τον φώτισε ο θεός και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.. Άκου φωνάρα ο τύπος να γουστάρεις. https://www.youtube.com/watch?v=7vEy...t=LL&index=278
-
σας εκτιμω ολους! ακουω heavy metal!!! αλλα ακουω και αλλα ηδη εκτος απο σκυλαδικα!
-
Quote:
Originally Posted by
Ευλογητός
Στην υγειά σου φίλε.
Μήπως είσαι ο ευλογητός από την λάμψη;;
-
-
Ωραίος. Το να μπορείς να απολαύσεις τη στιγμή είναι το μυστικό. Η ζωή είναι στιγμές.
-
Μερικες φορες θελω να νιωσει καποιος το τι περναω...
Αλλα μπορει να νιωσει εαν δεν μπορω να τον νιωσω εγω?
Υπαρχει ανθρωπος να σκυψει στο προβλημα σου?
Ο Πατερ φιλοθεος Φαρος γνωστος ως ψυχολογος-ποιημαντης-ιερεας εχει πει οτι για να βοηθησεις ενα τετοιο ατομο πχ με ψυχολογικα προβληματα ΚΟΣΤΙΖΕΙ. Κοστιζει χρονο ενεργεια και να θυσιασει κατι απο την προσωπικη του ζωη. Σπανια το βλεπεις αυτο.
Ολοι εδω μεσα που δινουν συμβουλες δεν ειναι τιποτα αλλο παρα απο ΛΟΓΙΑ.
Οπως εχει πει και ο Χριστος περισσοτερη αξια εχει μια πραξη του ανθρωπου παρα λογια που προσευχονται...
-
Επισης βλεπω πολλους συναισθηματικους επαιτες.... η απολυτη ξεφτιλα της ανθρωπινης φυσης...
-
Αρχηγέ τώρα που είπες Φάρος θυμήθηκα τον Κονάνο, άλλος ένας που την έκανε με ελαφρά. Μάλλον δεν άντεξε την υποκρισία της εκκλησίας και κρέμασε τα ράσα.. γιατί όπως λένε η καθαρή συνείδηση είναι το καλύτερο μαξιλάρι.