Originally Posted by
Ranman
Χαίρετε.Είμαι νέος στο forum αλλά διαβάζω αρκετό καιρό εδώ.Είμαι 26 χρονών και παλεύω με την κατάθλιψη εδώ και 2,5 χρόνια!
Εδώ και 2 χρόνια έχω παραιτηθεί από το κοινωνικό μου περιβάλλον,δεν έχω κρατήσει πλέον καμιά επαφή με φίλους και γνωστούς!
Έχω φτάσει στο σημείο να μιλάω πολύ σπάνια και με τους συγγενείς μου,με εξαίρεση όταν θα βρισκόμαστε το καλοκαίρι ανά διαστήματα γιατί είναι κοντά τα εξοχικά μας!
Να αναφέρω ότι είναι επιλογή μου που ξέκοψα από φίλους και γνωστούς γιατί κυρίως δεν ήμουν ο τύπος που μπορώ να κρατήσω φιλίες.
Η δυσκολία στην εύρεση εργασίας μέ έχει επηρεάσει πολύ(πόσο μάλλον τώρα στην εποχή του covid) και προσπαθώ με πολύ δυσκολία να έχω καλή διάθεση!
Πρίν λίγους μήνες είχα παρακολουθήσει μαθήματα σε μια σχολή μέσω Skype και μετά βίας κατάφερα να τα τελειώσω γιατί δεν είχα καλή διάθεση και συγκέντρωση για να συμμετέχω!!Και επειδή από τότε περιμένω απλώς να δω πότε είναι προγραμματισμένες οι εξετάσεις, πλέον δεν με νοιάζει καν να δώσω, πόσο μάλλον να διαβάσω μια αρκετή ύλη!
Προσπαθώ να έχω καλή διάθεση αλλά πολλές φορές νιώθω αυτό το βάρος της κατάθλιψης να με κάνει χίλια κομμάτια!!!
Η μόνη περίπτωση που νιώθω για λίγο καλά είναι όταν πάω για τρέξιμο-περπατημα ανά 2-3 μέρες για 1-2 ώρες!