Καλησπέρα σας !! Παλεύω με το άγχος από τα 18 μου, τώρα είμαι 22 και ήμουν σε καλό επίπεδο μέχρι που έπαθα μια ουρολοίμωξη και ήπια τα χάπια ciproxin! Όλα ξεκίνησαν όταν έπαθα τενοντίτιδα εξαιτίας του φαρμάκου και πόνους στα κόκαλα.οπως καταλαβαίνετε έψαξα στο ίντερνετ και διβαασα πολύ άσχημα πράγματα και γενικά νιώθω πολύ χάλια!!!!! Νιώθω ότι έχει καταστραφεί η ζωή μου ότι θα έχω προβλήματα υγείας για πάντα εξαιτίας αυτού του φαρμάκου και γενικά φοβάμαι πολύ!!! Σκέφτομαι μήπως καλύτερα θα ήταν να αυτοκτονήσω παρά να αγχώνομαι τόσο!!! Είχε κανείς άλλος εμπειρία από αυτά τα αντιβιοτικά; (Σε αυτά ανήκουν και τα tavanic, norocin, tabrin κλπ). Νιώθω πολύ μόνη. Όλοι μου λένε να χαλαρώσω! Αλλά δεν μπορώ .... Νομίζω αυτός ο συνεχής πανικός με κάνει να νιώθω ακόμη χειρότερα με τα μυοσκελετικά μου! Η τενοντίτιδα πέρασε αλλά ο πόνος στα κόκαλα επιμένει και αυτό με τρομάζει πολύ!! Φοβάμαι μην βγουν κι άλλα συμπτώματα η μείνω ανάπηρη.... Διάβασα πολλά βλέπετε. Πέρασα 3 μέρες όλη μέρα ψάχνοντας στο ίντερνετ ιστορίες με αυτά τα φάρμακα.... Εσείς έχετε βιώσει κάτι παρόμοιο;;;