Θα πεθανω η αρχίζω να τρελαίνομαι?
Σας παρακαλω θέλω τη βοήθεια σας. Μου έχει κολλήσει ότι μπορεί να πεθανω στον υπνο μου απλά να μη ξυπνήσω το άλλο πρωι. Εχω ξαναγράψει στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο καλυτερα έχω θέμα με το στομάχι μου και με έκτακτες συστολες. Έχω λίγο καιρό που πηγα στο καρδιολογο και όχι απλά σε έναν και μου ψαξανε τα παντα και σε νοσοκομείο και δεν βρήκαν κάτι. Τώρα το θέμα μου είναι ότι ενώ έφτιαξα τον υπνο μου (εδώ να πω ότι έχω μήνες ταλαιπωρίας με κρίσεις πανικου στον υπνο και ο υπνος είχε απλά γίνει εφιάλτης ) εκανα πολυ καιρό να κοιμηθώ φυσιολογικά, το θέμα είναι ότι αρχισα να ξυπνάω το βράδυ από κάποια έκτακτη που αισθάνθηκα και φοβόμουν πολυ. Λέω ηρεμησε δεν είναι κάτι θα ζήσεις. Μετά όμως όπως και χθες αρχισα να νιώθω εκεί που κοιμάμαι ότι μειώνονται οι παλμοι μου και ότι ξυπνα θα πεθανεις. Ένιωθα τους παλμούς μου να είναι αργοί και να πρέπει να ξυπνήσω για να ζησω να γίνει παλι φυσιολογικά. Ξυπνάω και κοιμάμαι ξανά από την κουραση και παλι το ίδιο. Τώρα την ώρα που ξυπνάω δεν νιώθω πχ κάποια διαφορά στους παλμους. Τώρα το νιώθω όντως? Γίνεται αυτό όλο η είναι κάποιο παιχνίδι του μυαλου κάποιο όνειρο η κάποια άλλη μορφή κρίσης πανικου στον υπνο μου? Θα τρελαθω ρε παιδια. Επίσης το παθαινω οταν θα έχω και περιεργα το στομάχι μου οπότε το ρίχνω εκεί αλλά τι να πω. Ο φίλος μου λέει ότι δεν γίνεται να το νιώθω και ότι είναι όνειρο η άγχος στον υπνο. Τι να κάνω? Προσπαθώ να βγω από μια αγχωδη περιοδο και τώρα αυτό? Γιατί? Παρακαλω πολυ όποιος έχει νιώσει το ίδιο ας μου πει και μένα κάτι.