Aγ.Βασίλης με κατάθλιψη; στο σωστό μέγεθος!!!!
Πολλές γιορτές στο παρελθόν τις περνούσα στο κρεβάτι , χωρίς ελπίδα για το μέλλον και μέσα στη μιζέρια...φέτος έχω αρχίσει να μελαγχολώ που πλησιάζουν οι γιορτές, αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι τίποτα δέν θα είναι όπως παλιά...Φέτος θα ζήσω τις γιορτές ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ όσο κι αν χρειαστεί να προσπαθήσω για αυτό...Ευχομαι σε όλους να ξεπεράσουν σιγά ,σιγά τα προβλήματά τους και να βρούν πάλι την ελπίδα...Με την εμπειρία του ανθρώπου που ξέρει πολύ καλά τί θα πεί όλοι να γιορτάζουν και εσύ να είσαι σε ένα κρεβάτι μέσα στην απελπισία, παροτρίνω όλους όσους σκέφτονται να περάσουν τις γιορτές τους με αυτό τον τρόπο να το ξανασκεφτούν...δέν αξίζει ...Δέν χρειάζονται μεγάλα σχέδια για τις γιορτές απλά λίγη αισιοδοξία και να αφήσουμε μία δίοδο στην ελπίδα...
Ακόμα ,παρά την ηλικία μου ,μου αρέσει πολύ να διαβάζω χριστουγεννιατικα παραμύθια.Σε ένα από αυτά βρήκα αυτήν την εικόνα...θυμήθηκα εμένα μέχρι πέρυσι τις γιορτές....για σκεφτείτε ένα Αγ.Βασίλη με κατάθλιψη στο κρεβάτι.....αίσχος! πόσα παιδάκια θα απογοητεύονταν....μπορει να είμαστε μεγάλοι για να πιστεύουμε στον Αγ.Βασίλη ,αλλά δείτε τον στο κρεβάτι του μελαγχολικό ...δέν σας αρέσει έτσι δέν είναι;Μήν το κάνετε λοιπόν αυτό όυτε σε εσάς ....!!!Να είστε όλοι καλά!