Αϋπνίες και φόβος να πάω στη δουλειά
Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο φόρουμ και ο λόγος που γράφτηκα είναι για να μοιραστώ ένα σοβαρό πρόβλημα μου που προέκυψε και κοντεύει να με τρελάνει..Μετά από έναν καυγά που είχα με την πρώην κοπέλα μου,και δυστυχώς έκανα το λάθος να την βρίσω και να την απειλησω γραπτός από το μεσσεντζερ αλλά και με ηχητικά μηνύματα που οριομουν,επειδή είχε πάθει εμμονή μάλλον μαζί μου,και δεν με άφηνε σε ησυχία,αυτή για να με εκδικηθεί πήγε και έδειξε τις συνομιλίες μας σε έναν συνάδελφο μου,και τώρα τα μηνύματα με τις βρισιές και τις απειλές κάνουν το γύρω της εταιρίας σε περίπου 40 άτομα.Με αποτέλεσμα να με κοιτάνε όλοι περίεργα και μερικοί να γελάνε κιόλας,και εγώ κοιμάμαι με ηρεμιστικά μόνο πλέον και με ένα τρομερό άγχος και αγωνία για το μέλλον.Ξεκινησα να μιλάω σε ψυχολόγο αλλά ακόμα είναι νωρίς για να δω αποτελέσματα...Πιστεύετε ότι πρέπει να φύγω από την εταιρία,η μήπως θα δείξουν κατανόηση και θα σταματήσουν αυτά τα βλέμματα τα οποία δεν αντέχω.Ευχαριστω και το ξέρω ότι μερικοί μπορεί να γελάσουν αλλά εγώ κάνω άσχημες σκέψεις....