τσακωμοί - αιτίες - νεύρα
άραγε μπορεί κανείς να ελέγξει τα νεύρα του πάνω σε έναν τσακωμό κ αν τελικά συγκρατηθείς, που πάει όλη αυτή η ένταση του εκνευρισμού;
αιτίες, μικρές ή μεγάλες, ίσως μπορεί να αποδωθούν ως αφορμές για κάποιο ξέσπασμα, πως όμως φτάνεις στο σημείο να θες να σπάσεις τα μούτρα κάποιου ή ακόμα χειρότερα;
ειχα έναν τσακωμό ερχόμενη στην δουλειά μου τις προηγούμενες μέρες κ επεσα πάνω σε εναν σουπερ μακακα που απειλούσε την περιουσία μου, την σωματική μου ακεραιότητα, να μην μιλήσω για τις προσβολες που δεχθηκα, 2 στεντον για να μην ορμήξω κ εσπασα το χερι απ τα νευρα μου για να μην τον χτυπήσω. ειπα να κανω μηνυση, ειπα να τον εκδικηθω (ακομα τον παρακολουθω), εχουν περασει 5 μερες κ ακομα δεν ελέγχω τα νεύρα μου. να μου πεις καθημερινοι οι μακακες πλεον θα συναντήσεις πολλούς, μπας κ τελικά φταίει η όλη πιεση που δεχομαι τον τελευταίο καιρό, γιατί ίσως σε μια άλλη στιγμη να προσπερνούσα χωρίς να έδινα σημασία ή μηπως έχω πρόβλημα με τα νεύρα μου κ θέλω να εξοντώσω ότι μου κάνει κακό κ επειδη δεν μου βγαίνει το στρεφω επάνω μου; δεν ξερω...