Η οικογένεια μου είναι προβληματική
Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με την οικογένειά μου. Δυστυχώς λόγω οικονομικών θεμάτων μένουμε μαζί εγώ, οι γονείς και ο αδερφός. Όσο αυτός ήταν μικρός η μητέρα μου είχε ίσες αποστάσεις απέναντί μας αλλά μεγαλώνοντας αυτός και όντας άτομο που τα θέλει όλα έτοιμα, έκανε τη μάνα μας να παίρνει το μέρος του, να καταντήσει υπηρέτριά του και να τον υπακούει αρχίζοντας να γίνεται με το παραμικρό επιθετική απέναντί μου.
Για χρόνια μαλώναμε επειδή ακόμα και το να πιεί νερό ή να φάει (ακόμα και σήμερα) το είχε αναλάβει η μαμά αν και είμαστε και οι 2 μεγάλοι με αποτέλεσμα να μου φαίνεται περίεργο και να το σχολιάζω λέγοντάς τους ότι δεν είναι κακό ένας άντρας (άνω των 25!!!) να αυτοεξυπηρετείται. (μέχρι και τι ρούχα θα φορέσει αυτή του τα διαλέγει).
Τα τελευταία 3 χρόνια οι καυγάδες έχουν φτάσει στο απροχώρητο, αφού αυτοί καμαρώνουν που αυτός έχει κάνει σχέση και εγώ δεν είμαι άξια όπως λένε να βρω κάτι. Το θέμα είναι αυτός το μόνο που κάνει είναι να λιώνει όλη μέρα πάνω από το κινητό καθώς τρώει κολλήματα και εμμονές με την εκάστοτε κοπέλα του και να περιμένει τα πάντα έτοιμα από εμάς αφού όπως λέει και η μάνα μου "δεν προλαβαίνει". Όταν το είπα χθες έγινε ένας μεγάλος τσακωμός με αυτόν να με βρίζει, να με καταριέται και να εύχεται από θανάτους μέχρι βασανισμούς κλπ. Οι γονείς μου πήραν πάλι το μέρος του και μου είπαν ότι τον ζηλεύω και ότι τους νοιάζει να είναι ευτυχισμένος και ότι μου αξίζει να μου λέει τέτοια λόγια. Έκλαιγα για ώρες και αυτοί μου έλεγαν ''καλά να πάθεις για να μάθεις να μη του λες τίποτα. Εμείς θέλουμε να είναι όλη μέρα με ένα κινητό να στέλνει σε αυτή και να του τα παρέχουμε όλα και εσύ κοίτα τον εαυτό σου''. Τόση αδυναμία του έχουν!!! Δεν αισθάνομαι τίποτα γι'αυτούς πια, όλα έχουν τελειώσει μέσα στην καρδιά μου. Ακόμα και να μείνω μόνη πάντως θα με πονάει αυτή η διάκριση και η συμπεριφορά.