πρόβλημα με την κολλητή μου.
καλησπερα κι απο 'μενα, ειμαι 26 ετών και έχω ένα άτομο κοντινό που αγαπάω πάρα πολύ και νιώθω δεμένη. Εδώ και 1 χρόνο εχουμε αναπτύξει μια πολύ στενή φιλία η οποία δυστυχώς είναι εξ' αποστάσεως καθ' ότι ζει πλέον σε άλλος μέρος. Επικοινωνούσαμε όμως ασταμάτητα, κλησεις, τσατ κλπ! Σημειωταίον για κακή μου τύχη όλες οι φίλες μου που είναι πιο κοντινές είναι διασκορπισμένες μακριά. Εδώ που ζω έχω μια παρέα αλλά δεν είναι από τα άτομα που αισθάνομαι κοντινά και δεν έχουμε την ίδια στενή σχέση με αποτέλεσμα να αισθάνομαι κάπως μόνη. Με την κολλητή μου λοιπόν μιλούσαμε ασταμάτητα και είχαμε πολύ καλή επικοινωνία κι αυτό με έκανε χαρούμενη. Τους τελευταίους μήνες όμως, άλλαξε αυτή η κατάσταση. Με κάποια θέματα που της προέκυψαν (δουλειά, υποχρεώσεις κλπ κλπ κλπ) η επικοινωνία μας μειώθηκε πάρα πολύ και χάνεται συνεχώς άθελα της. Δεν τα βάζω μαζί της γιατί την καταλαβαίνω. Η κατάσταση όμως για μένα είναι πολύ επίπονη. Κάθε μέρα πλέον, όλο κατι θα προκύψει, όλο κάτι θα της συμβεί με αποτέλεσμα να μιλάμε πολύ λίγο, αλλά πραγματικά κάθε μερά το εννοώ όλο κάτι θα βγει για να την απομακρύνει από μένα. Δε περνάει μέρα να μη συμβεί κάτι και να χάνεται με αποτέλεσμα να μη μιλάμε σχεδόν καθόλου.
Το πρόβλημα μου ειναι οτι δε μπορω καθολου να το διαχειριστω ολο αυτο . Νιωθω μονη εδω από φιλία. Μου λειπει πολυ, την ειχα συνηθισει εντελως διαφορετικά. νιωθω κενό απίστευτο και εχω φτασει στο σημειο ακομη να βαλω και τα κλαμματα και να ξεσπασω πανω της. Κάθε φορα που μου λεει οτι κάτι προέκυψε γινομαι άλλος άνθρωπος . Δεν ειναι μια μερα δεν ειναι δυο, δεν ειναι τρεις, ειναι ΜΗΝΕΣ τωρα που ολο κατι θα γινεται και δε θα μπορούμε να ειμαστε οπως παλια. Αντιδραω με τροπο που δε θελω κι εχω αρκετα συχνα ξεσπασματα σε κεινη χωρις να φταιει γιατι δεν κανει κατι επιτηδες και την στενοχωρώ πολύ. Μου λεει οτι προσπαθει να μιλαμε οσο μπορεί. Δε θελω να της φερομαι ετσι , ουτε να με ακούει κλαμμένη και δεν το ελεγχω. Προσπάθησα να συνηθίσω τα νέα δεδομένα κι όσο κι αν πάλεψα δεν τα κατάφερα. Η ψυχολογια μου ειναι πεσμένη πάρα πολύ και δεν μπορώ να διαχειριστώ το κενό που νιώθω. Ξερω όμως οτι πρέπει και δυστυχως δε βρισκω κανενα τρόπο με αποτέλεσμα να συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Τι να κάνω? Δε μπορω να δεχτώ την κατάσταση αυτή με τίποτα και έχω αρκέτα έντονες αντιδράσεις.