Η κοροϊδία συνεχίζεται...
Είχα γράψει και στο παρελθόν την περίπτωση μου. Την αναφέρω εν τάχυ.Παντρεμενος με δύο παιδιά και η σχέση με τη γυναίκα μου ανυπαρκτη.Συγκατοικουμε χάρη των παιδιών,δεν δέχεται τη συνεπιμελεια των παιδιών που της πρότεινα και κοροιδευομαστε.Πρωτα κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας,τα παιδιά μας δεν ξέρω καταλαβαίνουν νιώθουν, οικογένεια φίλους...Ο καιρός περνάει και για τους δυο μας με μοναδικό μας συνδετικό κρίκο την αγάπη προς τα παιδιά μας.Προσπαθησαμε έρθουμε κοντά αλλά δεν μας βγαίνει αυθόρμητα ,χάθηκαν τα πάντα. Το θέμα είναι ότι αρχίζω να νιώθω την ανάγκη να γνωρίσω έναν άνθρωπο να με γεμίσει συναισθηματικά ,όχι σεξ απλά.Τη γυναίκα μου προφανώς δε θα τη νοιάξει ακόμα και αν της το πω. Όποιος έχει παιδιά και περνάει αρκετό και δημιουργικό χρόνο μαζί τους ξέρει καλά ότι το να γνωρίσεις,να βγεις ,να ερωτευθείς δεν είναι εύκολο. Και άντε γίνεται; Μετά; Μένεις με τη " γυναίκα" σου; Πφφφ.Ενα φαστ φόργουορντ να είχα να μεγάλωναν ,όχι γιατί βιάζομαι να φύγουν από το σπίτι μας αλλά να ελευθερωθω και εγώ και η " γυναίκα μου" από τα δεσμά αυτής της αφόρητης συγκατοίκησης.Συγνωμη για το σεντόνι