Βιντεοκληση από παλιό φίλο της τα ξημερώματα
Καλησπέρα σας, το Σάββατο που μας πέρασε στις δύο το βράδυ η κοπέλα μου δέχτηκε βιντεοκληση από ένα φίλο που έχει να μιλήσει 3 χρόνια. Είναι κάτι που έχει γι3και άλλες φορές, χωρίς όμως να κάνει κάτι αφού όπως η ίδια λέει την ενοχλεί μια τέτοια συμπεριφορά και σίγουρα δε θα ήθελε και αυτή να είναι στη θέση μου, δηλαδή να με πάρει μια φίλη μου στις δύο το βράδυ βιντεοκληση για να δει τι κάνω.
Είπε ότι θα του μιλήσει ότι αυτό δεν ήταν σωστό. Παρόλα αυτά και ενώ και τις άλλες φορές που έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτέ δεν έκανε τίποτα, ενώ πάντα λέει ότι κάτι θα κάνει. Προσωπικά εμένα τέτοια συμπεριφορά τι θεωρώ απαράδεκτη να το κάνει κάποιος, και φυσικά εγώ θα έβαζα οπ3και έχω κάνει το άτομο που ενοχλεί τέτοια ώρα, να τον βάζω στη θέση του και να θετό τα όρια μου.
Παρόλα αυτά τόσες μέρες αποφευγει να κάνει το οτιδήποτε, μόνο που τον ρώτησε γραπτά αν ήθελε κάτι, αυτός απάντησε ότι απλά την πεθυμισε και έτσι απλά πήρε. Και ήθελε πολύ να μάθει νέα της. Ατυη του είπε ότι είναι καλά και τον ρώτησε τη κάνει αυτός και η οικογένεια του, απάντησε μετά από μια ώρα ο τύπος όλα καλά σκέτο και τέλος. Παρόλα αυτά ήθελε πολύ να μάθει νέα της.
Εγώ σήμερα το πρωί έκανα μια κίνηση που μου ήρθε αφθορμητα αλλά δεν άντεξα, και έστειλα στο τύπο με ποιο σκεπτικό πήρε βιντεοκληση στις δύο το πρωί. Μετά από ώρα μου απάντησε ότι δεν έκανε καλά καιξ ζήτησε συγνώμη και ότι δε θα ξανά γίνει. Του έγραψα λοιπόν και εγώ ότι φυσικά και να ξανά γίνει αλλά σε ποιο κατάλληλη ώρα.
Η κοπέλα μου έκανε τη πάπια ενώ αυτός την πήρε κατευθείαν τηλέφωνο και δε ξέρω τι της είπε. Η ίδια δήλωσε αφού μιλήσαμε αργότερα φανερά εκνευρισμένη ότι ναι την πήρε τηλέφωνο και την ρώτησε αν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, του είπε ότι όλα είναι καλά, αλλά η ώρα ήταν εντελώς ακατάλληλη.
Με ρώτησε γιατί το έκανα και της απάντησα ότι και άλλες φορές που έχει γίνει κάτι παρόμοιο ενώ λες ότι ναι σε ενοχλεί ποτέ όμως δεν έχεις κάνει κάτι, ίσα ίσα το παίζεις και καλή μη προσβάλεις τους άλλους.
Και ενώ το έχουμε ξεκαθαρίσει παραμένει τελικά η ίδια κατάσταση.
Ποια η γνώμη σας παρακαλώ; πέρα από το ότι αυτό που έκανα ήταν υπερβολικό.
Ευχαριστώ