Τρυπες στην Βαλανο του πεους
Καλησπερα σε ολους, ευχομαι αυτα που θα αναφερω να ειναι σχετικα με το φορουμ. Στην βαλανο του πεους μου εχουν εμφανιστει εδω και πολυ καιρο, δεν θυμαμαι ποσο, κατι τρυπουλες σε μια οριζοντια σειρα, δεν ειναι τελεια σε σειρα αλλα ισως, η μια πιο πανω και η αλλη πιο κατω, ειναι τρεις αυτες οι οριζοντιες σειρες, μια λιγο πιο κατω απο την μεση του πεους και αλλες εκει που ξεκιναει η βαλανος...δεν πονανε δεν τσουζουν αλλα καθε λιγο και λιγακι δεν ενθουσιαζομαι καθολου οταν τα κοιταω, φοβαμαι να μιλησω στους δικους μου και κυριως σε γιατρο, ειμαι 17 στα 18. Τι μπορει να ειναι? μια ιδεα, τουλαχιστον μεχρι να το παρω μια αποφαση, εχω δυσκολευτει παρα πολυ να το αντιμετωπισω ψυχολογικα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι σεξουαλικο μεταδιδομενο νοσημα καθως δεν εχω ερθει σε σεξουαλικη επαφη....Επισης δεν βγαζουν κατι απο μεσα, δεν γνωριζω αν παιζει ρολο που ισως οχι, αλλα δεν γυμναζομαι ειμαι λιγα παραπανω κιλα,κοιμαμαι ατσουμπαλα, θα υπηρχε καμια περιπτωση απλα να το πιεζω, να ακουμπαει απο μεσα στο δερμα και απλα να αφηνει σημαδια? ή ισως επειδη εχω αρκετα συχνη στυση...ισως χαζη θεωρια αλλα προσπαθω να βρω μια λογικη εξηγηση που να με κανει να νιωσω λιγο καλυτερα...Υπαρχει καποιος που να αντιμετωπιζει ή ηδη εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο με μενα?
Ευχαριστω παραπολυ οποιον μπει στον κοπο να με βοηθησει...