Νιώθω ότι κανένας δεν με καταλαβαίνει
Καλησπέρα σε όλους!Ειναι πιθανόν πολλοί να έχετε διαβάσει παλαιότερη ανάρτηση μου εδώ αλλά θα ήθελα γνώμες για το πρόβλημα μου.Είμαι 27 ετών και έχω ένα μωρό 11 μηνών.Έχω αναφέρει στην παλαιότερη ανάρτηση μου ένα πολύ σοβαρό κατά την γνώμη μου πρόβλημα που υπήρχε με τον σύζυγο μου σχετικά με το που θα μέναμε μετά την γέννηση του παιδιού μας γιατί έχει δικό του σπίτι πάνω από τους γονείς του,δίπλα από την αδερφή του και απέναντι από τον αδερφό του.Μένουμε εκεί αφού εγώ δεν έχω κάτι δικό μου και αφού όποτε κάναμε συζήτηση για άλλο σπίτι καταλήγαμε σε καυγά.Αποφάσισα από ένα σημείο και μετά να μην ξαναμιλήσω και αναστατώνω το μωρό με φωνές.Τους τελευταίους 6 μήνες είμαστε εγκατεστημένοι στο πατρικό μου μαζί με τους γονείς μου όλοι μαζί.Δεν συμφωνήσαμε κάτι απλά προέκυψε επειδή εγώ δεν ήθελα εκεί ερχόμασταν καθημερινά ακόμη και για ύπνο πολλές φορές και πλέον σχεδόν εγκατασταθήκαμε μόνιμα.Ούτε και εδώ βέβαια μου αρέσει καθώς καταλαβαίνω ότι ούτε η μαμά μου θέλει να είμαστε όλοι μαζί και συνέχεια υπαρχουν εντάσεις μαζί της.Νιώθω και στα δυο σπίτια ξένη.Υπάρχει μια πολύ περίεργη κατάσταση και δεν έχει και το μωρό μου την ηρεμία που χρειάζεται και εγώ δεν το χαίρομαι όπως θα ήθελα.Είμαι συνέχεια με βαλίτσες στο χέρι αφού πάω μια μέρα στο σπίτι βάζω πληντυρια και παίρνω ότι χρειάζομαι για την εβδομάδα και φεύγω.Δεν είναι κατάσταση αυτή.Τι να κάνω;Έχω μιλήσει και με ψυχολογο για όλα αυτά τα θέματα αλλά δεν νιώθω κάποια βελτίωση.