Μάλλον δεν ξέρει τι θέλει
Πριν από έξι μήνες περίπου γνωριστήκαμε μία κοπέλα μέσω facebook. Με τον καιρό δημιουργήθηκε μία αμοιβαία έλξη και το πράγμα έγινε πιο ζεστό. Συναντηθήκαμε και από κοντά και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά. Σε κάποια φάση την έβλεπα λίγο κουμπωμένη με αποτέλεσμα να ρωτήσω τι συμβαίνει. Εφόσον την πίεσα μου είπε πως ναι μου αρέσεις πάρα πολύ αλλά πρέπει να σε δω σα φιλο και να καταπιέζω τα συναισθήματά μου γιατί έχω μία τυπική σχέση εδώ και 5 χρόνια την οποία θα τυλίξω. Λέω okay έχω υπομονή και συνεχίζουμε βρεθήκαμε κι άλλες φορές και στα μηνύματα γινόμασταν όλο και πιο θερμή. Σε αυτό το διάστημα δύο φορές απομακρύνθηκα με αποτέλεσμα να παίρνει τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα μία φορά ήταν για ένα δεκαήμερο και τη δεύτερη φορά για ένα πενθήμερο. Τελικά ενέδωσα και η επικοινωνία συνεχίστηκε και από κοντά και όλο το εικοσιτετράωρο μιλάμε με μηνύματα με τηλέφωνα και βιντεοκλήσεις. Ένα μήνα περίπου πριν έγινε πιο παγωμένη και απόμακρη δεν ξέρω γιατί, μου είπε ότι θέλει να μείνει μόνη αλλά δεν θέλει να χάσει επαφή μαζί μου εγώ της ξεκαθάρισα από την αρχή πως φίλος δεν πρόκειται να γίνω ποτέ λόγω των συναισθημάτων που έχω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον τελευταίο μήνα να είμαστε μία στα πάνω μας μία στα κάτω μας να μαλώνουμε να τα ξαναβρίσκουμε. Η επικοινωνία κάποιες μέρες να μειώνεται μέχρι που σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο γιατί ήθελε να μάθει το λόγο που άρχισε να απομακρύνομαι και να κρατάω αποστάσεις από χθες. Εφόσον επέμενε της εξήγησα τα πράγματα όπως έχουν ότι εγώ τη βλέπω πολύ σοβαρά και θέλω σχέση. Της είπα κι άλλα πράγματα. Κάποια πράγματα που με ενοχλούσαν, της είπα ότι δεν μπορώ να είμαι φίλος της και ότι εφόσον δεν ανταποκρίνεται πρέπει να κοιτάξω λίγο τον εαυτό μου για να βρω τα κέντρα μου και επειδή είμαι έξω από τα νερά μου και υπολειτουργώ. Μου είπε πως θέλει να μείνει μόνη αλλά δεν θέλει να χάσει επαφή μαζί μου θέλει κάθε μέρα να μου μιλάει να μαθαίνει τα νέα μου και να είμαστε σε επαφή. Εγώ είπα ότι δεν είμαι ούτε το αποκούμπι σου ούτε η καβάντζα σου για να σου γεμίσω τα ψυχολογικά και συναισθηματικά κενά. Μιλούσαμε μία ώρα περίπου και με το που κλείσαμε το τηλέφωνο στα δύο λεπτά άρχισε πάλι να στέλνει μηνύματα. Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να κάνω σχέση με αυτή την κοπέλα αλλά εφόσον βλέπω ότι έχει παγώσει και θέλει να μείνει μόνη πήρα την απόφαση να κρατήσω απόσταση και για δικό μου καλό για τη δική μου ψυχική ηρεμία αλλά η ίδια συνεχίζει και παίρνει τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα. Έχει περίπου ένα μήνα που χώρισε από αυτή την τυπική σχέση που είχε και δεν την απασχολεί καθόλου αυτό το ξέρω καλά αλλά το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να κάνω σχέση μαζί της. Εφόσον δεν θέλει αυτή θέλω να κρατήσω κάποια απόσταση αλλά δεν με αφήνει. Υπάρχει περίπτωση έστω μελλοντικά να γίνει κάτι; Πώς να το αντιμετωπίσω; Τι να κάνω; Μου είπε επίσης πως το μυαλό της είναι σαλάτα είναι μπερδεμένη δεν ξέρει τι θέλει αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο και για μένα γιατί εγώ ανοίχτηκα συναισθηματικά και στην αρχή ενώ ανταπροκρινόταν για τέσσερις με πέντε μήνες μετά ξαφνικά πάγωσε και έχουμε σκαμπανεβάσματα. Να εφαρμόσω τη μέθοδο που εξαφανιζομαι για κανένα μήνα ή τζάμπα θα φάω το χρόνο μου; Η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα. Έχασα εννιά κιλά σε ένα μήνα και δεν κοιμάμαι. Κάθε συμβουλή και βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.