Originally Posted by
Mara.Z
Κατά κάποιο τρόπο σε καταλαβαίνω...
για αρρώστειες κι εγώ δεν διαβάζω ποτέ γιατί νομίζω ότι τα έχω όλα, οπότε έχω επιβάλλει στον εαυτό μου ναι μεν να προσέχω την υγεία μου αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας!
στοχοποιημένοι είναι οι γκει από κάποιους μπούληδες, με χαμηλή αυτοπεποίθηση εσύ, φοβάσαι, αρα δεν θέλει και πολύ να κολλήσει το μυαλό...
εγώ τότε φοβόμουν ότι ακόμα και από τον τρόπο που μπορεί να κοιτάξω ή να μιλήσω θα με περάσουν για λεσβία.... είχα φάει τόσο χοντρό κόλλημα και φυσικά με πήγε πολύ πίσω στην κοινωνικοποίησή μου...ειχα γίνει πολύ σοβαρή!! δεν άφηνα περιθώρια για χιούμορ...που γενικά δεν ειναι καλό γιατί τέτοια συμπεριφορά σε βάζει στην άκρη...
Με το κοίταγμα στο δρόμο που λες, είχα άλλο κόλλημα.....νόμιζα ότι αν κοιτάξω κάποιον, άγνωστο, θα νομίσει ότι του ρίχνομαι, οπότε περπατούσα με το κεφάλι σκυμμένο κάτω...
όλα αυτα δεν προέκυψαν από μόνα τους, έχουν να κάνουν με κακοποιητικές εμπειριες, με προσβολες που δεχθήκαμε οντας ευαλωτοι, με το οτι πληγωθηκαμε υπερβολικά πολύ....Ουσιαστικά αυτό που λαχταράς είναι να έχεις τον έλεγχο στο μυαλό και στο σώμα σου..κι εγώ επίσης.
Αυτή την περίοδο ψάχνομαι σε Mindfulness....και διάβασα κάπου ότι τελικά δεν ισχύει αυτό που είχε πει ο Ντεκαρτ ότι σκεφτομαι αρα υπάρχω. Δεν είμαστε μόνο το μυαλό μας. Θα ψάξω να το βρω να στο στειλω.
Επίσης ο διαλογισμός λένε ότι βοηθάει....προσπαθώ να κάνω αλλά δεν είναι ευκολο, χίλιες σκέψεις περνάνε απο το μυαλό μου και με ταλανίζουν...