Οικογενειακά προβλήματα...
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα, σας διαβάζω καιρό τώρα και είπα επιτέλους να γίνω μέλος μήπως και βγάλω καμία άκρη και πάρω καμιά γνώμη..
Δεν ξέρω από που να αρχίσω καθώς η ιστορία μου είναι τόσο μεγάλη που κανονικά θα έπρεπε να γράψω βιβλίο, οπότε θα προσπαθήσω να μείνω στα πιο βασικά.
Εδώ και πολλά χρόνια τρώω ανηλεή πόλεμο από τον πατέρα μου, συνεχώς με κακολογεί στην αδερφή μου και αυτή έχει την χειρότερη εικόνα για μένα (η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν σε μικρή ηλικία).
Δυστυχώς το να προσπαθώ να την προσεγγίσω μοιάζει αδύνατον γιατί ότι και αν της πω είτε θα το πάρει στο φλου, είτε θα πιστέψει ότι λέω ψέμματα (έχει φάει απίστευτη πλύση εγκεφάλου τόσα χρόνια) και ο πατέρας μου παρ' όλο που δεν με γνωρίζει καν, πάντα μου χρεώνει πράγματα που είτε δεν ευσταθούν, είτε αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Έπειτα από κάποια γεγονότα, αποφάσισα να εξαφανιστώ για 2 χρόνια και δεν έδωσα κανένα σημάδι ζωής και εκτός από 2-3 κλήσεις δεν ενδιαφέρθηκαν καν για το αν είμαι καλά ή αν ζώ.
Βέβαια σφάλω και εγώ στο μεγαλύτερο κομμάτι καθώς πάντα κρατούσα την απόσταση μου και γενικά απουσίαζα από την ζωή της και την ζωή των παιδιών της αλλά όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος έχει την χειρότερη εικόνα για σένα και δεν δέχεται να σε ακούσει, τι μπορείς να κάνεις; Δεν θέλω να έχω σχέσεις με το στανιό επειδή μας ενώνουν δεσμοί αίματος όταν βλέπω ότι από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει ανταπόκριση αλλά μόνο ψύχρα, οι τυπικότητες απλά μου περισσεύουν.
Πρόσφατα προέκυψε κάποιο πρόβλημα υγείας (αρχές εμφάνισης πολύποδων στον όρθο) και εκτός απο μια τυπική ερώτηση για τις εξετάσεις, ο πατέρας μου με χρέωσε ότι είναι της φαντασίας μου (όπως και πολλά άλλα, χωρίς ΚΑΝ να γνωρίζει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα) και κανένας δεν με ξαναρώτησε κάτι επί του θέματος, σαν να μην συνέβη δηλαδή..
Από την μια σκέφτομαι πως το να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου είναι μονόδρομος, από την άλλη θέλω να είμαι στην ζωή της αλλά όχι υπό αυτές τις συνθήκες αλλά ξέρω ότι όσο είναι εν ζωή ο πατέρας μου δεν πρόκειται ποτέ να τα βρω μαζί της γιατί ότι και αν της πω θα το πει σε αυτόν και αυτός πάλι θα μου προσάψει ότι γουστάρει, απλά και μόνο επειδή μπορεί.
Στον προβληματισμό μου να προσθέσω πως σκέφτομαι και τι να πω σε μια μέλλουσα σχέση μου για τον λόγο που δεν θέλω να έχω πολλά πάρε-δώσε μαζί τους και αυτό με βασανίζει ακόμα περισσότερο.