Δύσπνοια και η αρρωστοφοβία επιστρέφει..
Καλησπέρα σε όλες και όλους... Είχα κάνει και παλαιότερο πόστ στο φόρουμ για την περιπέτειά μου.. πέρασα μια βαριά αρρωστοφοβία η οποία χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγή πρίν 2 χρόνια η οποία άρχισε με φόβο για καρκίνο του εντέρου και κατέληξε με κύριο φόβο το λέμφωμα και ενώ είχα κάπως ηρεμήσει όλο αυτό το διάστημα (πέρα από μία μικρή έξαρση της φοβίας τον περασμένο Οκτώβρη) μια δύσπνοια που με ταλαιπωρεί κάποιες μέρες με βάζει που και που πάλι σε σκοτεινές σκέψεις για λεμφώματα και καρκίνους... Καταρχάς να αναφέρω πως είχα ξεκινήσει το κάπνισμα για πρώτη φορά στη ζωή μου πριν 2-3 βδομάδες, και κάπνιζα από 2-3 τσιγάρα την ημέρα έως 5-6 στην καθισιά κάποιες φορές... ή δύσπνοια άρχισε εδώ και 3-4 ημέρες, και εμφανίζεται με τη μορφή να μην μπορώ να πάρω βαθιά αναπνοή ενώ λειτουργώ και κοιμάμαι κανονικά.. ιδιαίτερα όταν το μυαλό μου δεν είναι εκεί. Σίγουρα η ζέστη και το άγχος είναι επιβαρυντικός παράγοντας αλλά το σύμπτωμα παραμένει και είναι τρομακτικό... το αερολιν που πήρα βοηθάει ελάχιστα.. Σε ιατρό δεν θέλω να πάω κυρίως γιατί δεν θέλω να μπω πάλι στον ψυχοφθόρο κύκλο που έχω ζήσει εξετάσεων, δυσπιστίας, δευτέρων γνωμών κτλ και γιατί κάτι μέσα μου μου λέει πως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα λυθεί.. Επίσης η πιθανότητα κοβιντ αποκλείεται γιατί είμαι εμβολιασμένος και δεν βγαίνω πολύ απτο σπίτι λόγω εξεταστικής.. Τέλος πάντων... Παρακαλώ για τις συμβουλές και τη γνώμη σας.