Γενικευμένη αγχωδης διαταραχή
Παιδιά καλησπέρα! Αποφάσισα να μπω και εγω στην ομάδα σας για να βοηθήσω οποιον χρειαστεί με οτι ξερω. Λοιπόν! Εμένα η περιπέτεια μου ξεκινάει απο το Φλεβάρη όταν είχα μια ατυχή στιγμή με μια κοπέλα λογω άγχους, ενω εχω πάει με αρκετές πρώτη φορά μου συνεβη, από τότε λοιπόν άρχισε να πέφτει άσχημα η διάθεση μου και να εντείνεται το άγχος μου, αποφάσισα να επισκεφτώ ψυχίατρο καιου έδωσε αγωγή με cipralex των 20mg. (Το έτος 2016 ειχα κάνει αγωγή με σεροπραμ δυο χρόνια και μου έκατσαν τελεια) δίσταζα να τα αρχίσω αλλά τελικά τα άρχισα με 10mg μια εβδομάδα και μετα απο μια τα πήγα 20mg. Μου εμφανίστηκε ενα παράδοξο άγχος τρόμαξα πολύ και μίλησα με τη γιατρό και το αλλάξαμε σε σεροπραμ απο το πολύ φόβο μου όμως για το πότε θα γίνω καλά και τα λοιπά αγζωνομουν και με έκαναν χειρότερα (η νόμιζα οτι με έκαναν χειρότερα) ήμουν για ένα μήνα με ηρεμηστικα να μπορώ να κοιμάμαι... Μια φρίκη. Μετα από ενάμιση μήνα αλλάξαμε την αγωγή σε brintelix και μισό σεροπραμ (για ναμλ μη κοπεί αμέσως) συνήλθα δυο μέρες μετά αλλά αυτό κράτησε μια εβδομάδα μετά άρχισαν πάλι ταραχές κοψαμε το brintelix καο πήγαμε σε σεροξατ, δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα αλλα παρ όλα αυτά η καταθλιπτική διάθεση δεν έφευγε. Αποφάσισα να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία και με βοήθησε αλλα ταυτόχρονα ο γιατρός μου πρόσθεσε και remeron. Τώρα είμαι καλύτερα σχετικά,(παίρνω seroxat 20mg το πρωί και Remeron βράδυ) υπάρχει ενα πρόβλημα όμως, από τότε που άρχισα ρεμερον νιώθω μια παράξενη όραση σαν ζαλάδα και σκέφτομαι να το πώ στο γιατρό μου να μειώσω το ρεμερον και να κάνω αλλαγή σε cipralex... Ολο το κόσμο βοήθησε το cipralex εμενα δε θα βοηθήσει? Τι λέτε? Επίσης να ρωτήσω αν ξέρετε η αλλαγή ssri είναι εύκολη υπόθεση η ξεκινάμε απ την αρχή? Ευχαριστώ πολύ παιδες!