Πρόβλημα στον ερωτικό τομέα λόγω εμφάνισης
Καλησπέρα...Τον τελευταίο καιρό, ελέω λιγοστών ατόμων για παρέα, είπα να στραφώ στον ερωτικό τομέα, προκειμένου να ξεχαστώ κάπως από τα προβλήματα που με ταλανίζουν. Αφού λοιπόν βγήκα έξω για βόλτα μόνος, θέλησα να κάνω ένα πείραμα...Έκατσα σε μια καφετέρια και είπα ότι όποια κοπέλα μου αρέσει, θα παίξω με τα μάτια, χωρίς φόβο, για να δω αν υπάρξει ανταπόκριση και μετά ό,τι θέλει ας προκύψει.
Την πρώτη μέρα, δεν κατάφερα κάτι, τη δεύτερη το ίδιο, ενώ την τρίτη παρατήρησα ότι μια κοπέλα με κάρφωνε, αλλά δεν ήταν καθόλου του γούστου μου (μέτρια εμφάνιση, όσο κι αν οι ταμπέλες δεν είναι τόσο αρεστές). Πού βρίσκεται ο προβληματισμός μου; Από όταν ήμουν μικρότερος, θυμάμαι να μου λένε στο συγγενικό μου κύκλο, το κλασσικό ''όταν μεγαλώσεις θα κάψεις καρδιές''. Κλισέ που φαινομενικά λένε σε όλους λόγω συνήθειας ή χαϊδέματος αυτιών. Ωστόσο, το περίεργο είναι, πως ακόμα και τώρα που έχω φτάσει στα 20, τυγχάνει να ακούω κοπλιμέντα (ή ακόμα να βλέπω και επίμονα βλέμματα) από γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας 30+ ξέρω γω, οι οποίες δεν είναι συγγενείς και δεν έχουν κάποιο σκοπό συγκεκριμένο στο να μου το πουν.
Αλλά το να κάνω μια σχέση με πολύ μεγαλύτερη δε θα το ήθελα, γιατί δεν έχω το κατάλληλο επίπεδο ωριμότητας, όσο κι αν είμαι πιο ώριμος από την ηλικία μου κατά κάποιο τρόπο. Οπότε καταλαβαίνετε, ότι με προβληματίζει το να μην έχω «πέραση» σε συνομήλικες ή ολίγον τι μικρότερες μου. Να είναι αυτό που εκλύω βρισκόμενος σε ένα χώρο; Να φαίνεται η απογοήτευση στα μάτια μου λόγω έλλειψης ουσιαστικής κοινωνικής ζωής τα τελευταία χρόνια; Πραγματικά δεν ξέρω...Να πεις ότι βγαίνω έξω και το παίζω υπεργκόμενος, ούτε καν...Θεωρώ πως φαίνομαι ταπεινό και μετρημένο άτομο. Δε θέλω να μπω σε τρυπάκια του στυλ ''οι γυναίκες προτιμούν τους νταήδες και τους μάγκες'', γιατί νομίζω ότι δεν έχει νόημα να το κάνω.
Την ίδια στιγμή, δεν περιμένω από την πιο ωραία να με κοιτάξει (αν και θα μπορούσε), αλλά έστω να είναι εμφανίσιμη γιατί όπως και να το κάνουμε, αυτό βλέπεις πρώτο. Για να σας κάνω και μια μίνι περιγραφή, είμαι 1.95 ύψος, μέτρια γράμμωση (όχι ιδιαίτερο λίπος), με πρόσωπο ωραίο βάσει αυτών που μου λένε (χωρίς κάποιο χαρακτηριστικό που να απωθεί υπερβολικά ξέρω γω) και όσον αφορά το στυλ ντυσίματος μου, είναι αναλόγως τα κέφια (ίσως περίεργο κάποιες φορές), αλλά ποτέ δε θα βγω φουλ πρόχειρα.