Παραμυθι (χωρις happy end)
Ωραιο φορουμ,χαιρομαι να ειμαι μελος με ολους εσας παρεα!
Θα θεσω ενα θεμα που δεν ξερω αν ταιριαζει στην συγεκριμενη υποκατηγορια που βρισκομαι.
Ειναι φορες που χαιρομαι να παραμυθιαζομαι, ισως δημιουργησω μια κατασταση, μια σχεση μεταξυ ανθρωπων,εναν ανθρωπο απο το μηδεν. Διαβασα καποτε σχετικα με τους παθολογικους ψευτες, ομως αποσκοπουν απ'οτι καταλαβα στο να τραβηξουν τη προσοχη μεσο καποιου γεγονοτος, μπορει να ειναι και να μην ειναι αυτη μια τετοια περιπτωση. Ομως δεν γινεται κατ'αναγκη για να το πω σε καποιον, διασκεδαζω τον εαυτο μου περισσοτερο θα ελεγα, τυχαινει ομως να γνωριζει καποιος κατι απο αυτα και με γνωριζει μεσα απο μια εικονα, αληθινου και ψευτικου. Ισως απο την αλλη θεωρω πως δεν αρκω για να ασχοληθει καποιος μαζι μου και πρεπει να με κανω πιο ενδειαφερουσα,αφου μιλωντας με εναν ανθρωπο μπορει και να διηγηθω κατι απο το παραμυθι μου. Αξιολυπητο ομως το εχω καταλαβει και προσπαθω ,αν και ειναι αρκετα δελεαστικο, να μην περιγρφω ιστοριες που δεν εχουν συμβει!παρεπιπτοντως οταν η μητερα μου περιγραφει σε τριτους ενα γεγονος στο οποιο ημουν παρουσα, ποτε δεν λεει αυτο που ειδε, δεν περβαλλει στη περιγραφη ,αλλαζει τα γεγονοτα και συζητησεις σχεδον χωρις συνδεση. Ντρεπομαι αρκετα να πεφτω σε αντιφασεις και αυτο ειναι που με εχει κανει αρκετα σκεπτικη και προσεκτικη με την βλακωδη κατα τα αλλα και ανωριμη συμπεριφορα μου