Υπάρχει ενδιαφέρον, ή απλά ήθελε επιβεβαίωση;
Καλησπέρα στο γκρουπ και καλό καλοκαίρι.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες το οποίο όσο και αν προσπάθησα να το λύσω με την λογική μου, καταλήγω πάντα σε αδιέξοδο.
Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου 1μηνα όταν και μετά από δικιά μου ανάρτηση, μια κοπέλα, μου έστειλε μήνυμα σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Αρχικά το αντιμετώπισα ήρεμα έως παθητικά δίνοντας μονολεκτικές απαντήσεις.
Η ώρα περνούσε και η κοπέλα απτόητη συνέχιζε το φλερτινγκ παρόλο που πιθανότητα την ενοχλούσε η αρχική μου στάση.
Μετά από αρκετές ανταλλαγές μηνυμάτων αποφασίζω να δείξω μεγαλύτερο ενδιαφέρον, να ανοίξουμε κουβέντα για τα προσωπικά μας και ερωτικά μας ζητήματα.
Οι μέρες περνούσαν με αρκετές ώρες γραπτών μηνυμάτων και αρκετά καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.
Ξαφνικά προχτές και ενώ μιλάμε στο τηλέφωνο πρωί μεσημέρι και βράδυ, ήρθα αντιμέτωπος με μια τελείως παράλογη συμπεριφορά από την κοπέλα. Απαντούσε διστακτικά, βαρετά έως και επιτακτικά.
Θεώρησε το ενδιαφέρον μου, στο να έχουμε μια ΚΑΤ ίδιαν συνάντηση για περαιτέρω γνωριμία μου λίγες μέρες πριν ως ασφυκτική πίεση.
Μετά από προτροπή μου να μου μιλήσει ξεκάθαρα, μου είπε πως ήταν ξεκάθαρη από την αρχή και είπε πως για το επόμενο δίμηνο άμεση προτεραιότητα της θα είναι ο εαυτός της, η ολοκλήρωση της διπλωματικής της εργασίας και η λήψη πτυχίου της. Εγώ δεν έχω χώρο στο πρόγραμμά της.
Να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα υπηρετώ την πατρίδα και βρίσκομαι σχεδον 90 μέρες πριν την πολυπόθητη απόλυση.
Υπάρχει κάποιος να με συμβουλέψει; Τι να κάνω; Να αφήσω να περάσουν λίγες μέρες και να την διεκδίκησω; Ή να αφήσω ότι αποφασίσει η μοίρα;
Ευχαριστώ