Κρατώντας έναν χαμένο φίλο μέσα μου
Από τότε που έκανα λογαριασμό εδώ μπορώ και διαβάζω τόσα θέματα και βρίσκω μεγάλο ενδιαφέρον σε πολλά από αυτά. Νιώθω ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης και χώρος για ναπω και δικά μου θέματα. Δεν ξέρω που θα μπορούσα να το βάλω, νομίζω αυτή η ενότητα κολλάει πιο πολύ. Πριν από αρκετά χρόνια έχασα έναν φίλο μου. Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Όταν πήγαμε στην οικογένεια του εκείνες τις μέρες εγώ πήγα στο δωμάτιό του και πήρα κάτι που του άρεσε πολύ και από τότε το φορά στο λαιμό του. Επειδή έχω ορισμένα κολλήματα στη θέση του άφησα κάτι που φόραγα σαν βραχιόλι. Ήθελα να είναι μια ανταλλαγή. Το θέμα είναι ότι τον έχω διατηρήει μέσα μου αυτόν τον άνθρωπο. Του "μιλάω" στο μυαλό μου. Ορισμένες φορές του "ζητάω βοήθεια". Έκανα μαθήματα ιαπωνικών γιατί ήξερα ότι ήθελε να κάνει εκείνος. Μέχρι και πτυχίο πήρα και σκεφτόμουν πόσο χαρούμενος θα είναι. Γενικά σκέφτομαι συνέχεια πως θα αντιδρούσε σε πράγματα που θα έκανα. Όταν είμαι λυπημένος ξαπλώνω και σκέφτομαι οτι μαγκαλιάζει. Θα ήθελα να κάνω ένα τατού με κάτι που να ενννοεί αυτόν αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι. Ταυτόχρονα δεν τον αναφέρω ποτέ σε κανέναν. Δεν είναι ότι με στεναχωρεί ακριβώς να το λέω. Σαν να το θέλω μόνο για μενα. Νιώθω σαν να έχω έναν φίλο μέσα στο μυαλό μου και να συζητάμε. Δεν ακούω φωνές. Εγώ φτιάχνω τη δική του στο μυαλό μου. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου και κλαίω. Όταν τον είχα χάσει τότε, ένιωθα πόνο σε όλο μου το κορμί. Τώρα είμαι καλά αλλά όλο σκέφτομαι αν πράγματα που κάνω του αρέσουν και τον κάνουν χαρούμενο, του ζητάω νοερά βοήθεια και κουράγιο. Μια φορά που κινδύνευσε η ζωή μου δεν φοβήθηκα,σκέφτηκα πως ίσως έτσι τον συναντούσα. Είναι παθολογικό όλο αυτό πιστεύετε ή εγώ απλά παράξενος άνθρωπος;