Την θέλω αλλά πρέπει να προχωρήσω παρακάτω. Πώς όμως;;
Καλησπέρα σας, είμαι παντρεμένος με παιδιά και υπήρξε ένταση με τη σύζυγο τα λίγα τελευταία χρόνια πιστεύοντας η ίδια ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Κάτι που δεν ισχύει. Έχω φύγει από το σπίτι με τη δική της σιωπηρή ανοχή. Μου λέει όμως ότι με αγαπάει και έχει αντιφατική συμπεριφορά. Έχει έρθει ακόμα και εκεί που μένω για να κάνουμε σεξ. Ερωτοτροπήσαμε λίγο και μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Την θέλω με ελκύει πολύ αλλά θα πρέπει να απαλλαγώ από αυτήν. Θέλω να προχωρήσω παρακάτω γιατί έχει αλλόκοτη συμπεριφορά και το σ' αγαπώ που μου λέει γεμάτο πάθος πιστεύω ότι είναι στην ερωτική έξαψη της στιγμής και μόνο διότι έχει καιρό να κάνει έρωτα. Τίποτα περισσότερο. Δεν μου είναι καθόλου εύκολο όμως. Θέλω να βρω μια νέα σχέση πιο φυσιολογική, χωρίς αρρωστημένες ζήλειες με φυσιολογική γυναίκα που να είμαι προτεραιότητα για αυτήν και να έχω εμπιστοσύνη στα συναισθήματα της. Όμως τόσα χρόνια σχέσης και γάμου έχω απομονωθεί από τέτοιου είδους πράγματα. Επειδή κοίταζα μόνο την οικογένειά μου δεν έχω κύκλο για να ξεκινήσω από κάπου. Ξαφνικά βρέθηκα ολομόναχος. Αν με έβλεπε κάποιος θα έλεγε πως γίνεται αυτό. Κι όμως.