Γεια σας, για τρίτη μέρα σήμερα δεν μπορώ να αναπνεύσω. Έκανα τεστ covid σήμερα και βγήκε αρνητικό, αλλά η δυσκολία στην αναπνοή συνεχίζεται κατά διαστήματα!!
Printable View
Γεια σας, για τρίτη μέρα σήμερα δεν μπορώ να αναπνεύσω. Έκανα τεστ covid σήμερα και βγήκε αρνητικό, αλλά η δυσκολία στην αναπνοή συνεχίζεται κατά διαστήματα!!
Σε κανένα γιατρό πήγες;
Ο κωρονοιοσ δεν ειναι τιποτα μετα το γυρναει σε ερπη ζωστηρα τωρα το βρηκαν οι γιατροι ψαξτε το
Και εγω δεν μπορω να ανασανω εσω και ενα μηνα! Και καταλαβαινω οτι ειναι πολυ ασχημο. Θα παω για εξεταση θυροειδη.. δεν ξερω μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι μπορει να φταιει.. επειδη γενικα εχω και αλλα θεματα. Κρισεις πανικου, κρισεις αγχους.. απο ολα..
Πήγε σε πνευμονολογο για την δυσκολία της αναπνοής, οι εξετάσεις βγήκαν καλές πήρα και μια αντιβίωση που μου έδωσε, όπου και την τελείωσα την δώση που έπρεπε να πάρω, αλλά βλέπω η δυσκολία στην αναπνοή δεν υποχώρησε, οπότε το θέμα κατά πάσα πιθανότητα είναι ψυχολογικό, επίσης πιθανόν είναι από κρύωμα ήταν και αυτή μια αιτία που μου είπε η πνευμονολογος!!
Να κάνεις υπέρηχο καρδιάς για να δεις αν είναι όλα καλά.
Να κοιτάξεις τον σίδηρο και την φερριτινη.Πτωση σε αυτά, προκαλούν δυσπνοια.