Originally Posted by
Irini23
Θα σας απαντήσω στις ερωτήσεις σας. Δεν αφορά τον δικό μου άντρα. Αφορά κάποιον άλλο τον οποίο γνώρισα μέσω σόσιαλ μίντια πριν 3 μήνες. Νέος σε ηλικία, φρεσκοπαντρεμένος και του άρεσε να μιλάει με άλλες γυναίκες. Μιλούσαμε σχεδόν σε καθημερινή βάση για αρκετό καιρό επειδή συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλον και είχαμε καλή επικοινωνία. Τον είχα ρωτήσει κιόλας αν του έλειπε κάτι από το γάμο του και το κάνει αυτό. Αυτός μου έλεγε ότι δεν του λείπει τίποτα ότι αγαπάει τη γυναίκα του και ότι αυτό δε θεωρείται απιστία αφού δεν συναντιέται με καμία. Και όντως σε μένα προσωπικά δεν πρότεινε ποτέ να συναντηθούμε ήταν σωστός σε αυτό το θέμα. Του έλεγα ότι κάποια στιγμή στο μέλλον δε θα αντέξει και θα θέλει να γίνει η πράξη απο κοντά με κάποια και μου απαντούσε πως δεν υπάρχει περίπτωση κάτι τέτοιο. Θα μου πείτε γιατί μιλούσα με έναν παντρεμένο και δεν το έκοβα; Γιατί ο συγκεκριμένος μου ανέβαζε την αυτοπεποίθηση και με έκανε να νιώθω πιο ωραία. Το έκανε χωρίς να το καταλάβει βέβαια. Κ μιλούσα ωραία μαζί του εννοώ κάναμε πλάκα και ξεχνιόμουν κι εγώ.