Τι στο καλό μου συμβαίνει..
Καλησπέρα σας,είμαι 19 ετών και φύλου αρσενικού και θα ήθελα να μοιραστώ την ταλαιπωρία μου καθημερινά εδώ και 4 μήνες περίπου.Πριν ξεκινήσω να σημειώσω πως από το καλοκαίρι του 2020 ένιωθα μερικές φορές μέσα στην ημέρα μια θολούρα-χασούρα σε συνδυασμό με ελάχιστα θολή όραση και ένα βάρος στο κεφάλι στα οποία δεν έδινα και πολύ σημασία.Φτάνουμε Φεβρουάριο του 2021 όπου πάνω σε μια πάλη για πλάκα με τον κολλητό μου με έπιασε απότομη και έντονη ζαλη και όλα γύριζαν γύρω μου.Η ζάλη αυτή συνεχίστηκε για 2-3 μέρες μόνο τα πρωινά.Απρίλιο της ίδιας χρονιάς ήρθε το μεγάλο χτύπημα.Καθώς καθόμουνα με την τότε κοπέλα μου και ενώ ητανε όλα μια χαρά,καθώς έπαιζα playstation ένιωσα κάτι πολύ περίεργο να με διαπερνάει σε όλο το μου το σώμα και κυρίως στο στήθος που ακόμα και τώρα ενώ μου έχει συμβεί αρκετές φορές από τότε δεν μπορώ να το εξηγήσω.Σηκώθηκα απότομα από τον φόβο μου και ένιωσα σαν ένα μούδιασμα στο στήθος-τάση λιποθυμίας(δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ για να ξέρω πως είναι αλλά φαντάζομαι πως έτσι είναι).Πήγα ξάπλωσα στο κρεβάτι χωρίς δυσπνοιες κτλπ.Μου ήρθε ναυτία και τάση για εμετό και σιγά σιγά άρχιζαν να μουδιάζουν τα άκρα μου,ξαναλέω χωρίς δύσπνοια.Πήγα στα επείγοντα εκείνο το βράδυ αιματολογικές και ουρα οι γιατροί μου είπανε είναι σαν να είμαι άρρωστος με βάση τα αποτελέσματα.Το μόνο που μου είπανε είναι πως είχα ελάχιστα πεσμένα τα λευκά μου αιμοσφαίρια.Από εκείνη την ημέρα και μετά καθημερινά νιωθω μουδιασματα στα χέρια,πόδια,στήθος,πλάτη,πρ όσωπο.Έχω επίσης μυϊκούς πόνους στην πλάτη στους ώμους στα χέρια κλπ.Φοβάμαι ότι θα πάθω καρδιά.Επισκέφτηκα παθολόγο ο οποίος μου είπε πως πρόκειται για αγχώδη διαταραχή αλλα μου έδωςε και προληπτικά αντιβίωση για τον ίλιγγο την οποία και πήρα για 3 μέρες.Η επόμενη επίσκεψη μου ήταν σε καρδιολόγο για τα φτερουγίσματα στην καρδιά και τον πόνο στο στήθος.Μου έκανε ολόκληρο τσεκ απ και όλα ήταν φυσιολογικά όπως και οι αιματολογικές που ξαναέκανα δυο φορές.Πήγα σε ψυχίατρο ο οποίος μου χορήγησε ηρεμιστικό και αντικαταθλιπτικό λέγοντας και αυτος πως έχω αγχώδεις διαταραχή,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ!!!
Η θεραπεία με έκανε κάπως καλύτερα έναν μήνα τώρα που την παίρνω αλλά σήμερα που μου τελείωσαν τα ηρεμιστικά έχω όλη μέρα μια ζαλάδα και νομιζω πως θα πέσω στο έδαφος κάθε φορά που σηκώνομαι από τον καναπέ και ότι χάνω τις αισθήσεις μου.Αυτό τύχαινε να το πάθω και μερικές μέρες όπου ήμουνα με ηρεμιστικά.Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω..φοβάμαι!