Originally Posted by
JimNirou
Το πιστευω αυτο, δεν χρειαζεται καν να κανεις προσπαθεια να με πεισεις... σνιφ
Ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων, αυτα εκανα και γω και απλα τα λουζομαι τωρα. Προσπαθησα να σπασω την "καταρα" που υπαρχει στο σοι μας
και δεν στεριωνει γαμος αλλα ματαια.
Εχεις δικιο αλλα απο την αλλη δεν θελω και να κανω οτι δεν συμβαινει τιποτα και ολα ομως
Να σου πω τι εγινε περι αυτου την προηγουμενη φορα τετοιο καιρο.
Μου λεει η γυναικα μου να παω σπιτι να δω τι παιζεται, παω, δεν ανοιγει και αρχιζει τις υστεριες, παιρνει την μανα του τηλέφωνο και στο καπακι με παιρνει
η μανα του και μου λεει να σηκωθω να φυγω και να μην τον νευριαζω.
Μαντεψε ποιος ενοιωσε φοβερα μαλακας...εχεις 5 ευκαιριες!
Εγω ειχα τους παρακατω κανονες...
να ειναι 12 το βραδυ σπιτι η 1 αν δεν ειχε σχολειο.
Να μην εχει ******* το δωματιο του και γενικα να μην πεταει τα πραγματα παντου πιστευωντας οτι θα τρεχω απο
πισω του να τα μαζευω οπως εκανε η μανα του.
Να μπορουσα να τον βρω στο τηλεφωνο οταν ελειπε.
Να μου ελεγε νωρις τι φαγητο ηθελε ειδαλλως θα εμενε νηστικος, εγω 12 τα μεσανυχτα δεν μαγειρευω
που να χτυπιεται. Εναλακτικα θα ετρωγε οτι ειχα κανει.
Η μητερα του απο την αλλη μιλαμε τιποτα απο ολα αυτα, μονο τωρα τελευταια του λεει αν δεν ερθεις την
ταδε ωρα να πας στον πατερα σου, κοινως μου φορτωνει εμενα ενα προβλημα που εχει δημιουργησει αυτη για πολλοστή
φορα. Και φυσικα την γραφει στα @@ και ερχεται σε μενα αναγκαστικα.
Δυστηχως απο την στιγμη που δεν υπαρχει συνεννόηση τι αλλο να κανω? Αμα δεν θελει η γυναικα μου τελος. Βεβαια μια χαρα ηθελε οταν
ειχα χρηματα, μολις τελειωσαν τα χρηματα τελειωσε και η αγαπη που ελεγε και η γιαγια μου.
Στο μονο που ελπιζω ειναι να τους εχω δωσει αρχες που να ειναι χρησιμες για να τους κρατησουν μακρια απο μπλεξιματα τωρα πια.
Συζηταω τα παντα και μαλιστα ποτε η τουλαχιστον στα 10 χρονια αυτα μονο 2 φορες θυμαμαι να εχω πει
κατι αρνητικο για την μανα τους σε στιγμες αδυναμιας κυριως γιατι συνεχεια τους λεει ποσο αχρηστος ειμαι.
Εγω αποφευγω να το κανω. Αυτα ερχονται και οταν υπαρχει σοβαρο (κατ αυτα) προβλημα μου το λενε και ζητανε
βοηθεια, γενικα πιστευουν οτι εγω (και οχι η μανα τους) θα τα βοηθησω και να σου πω την αληθεια αυτο
συμβαινει.
Ομως το προβλημα αυτοτραυματισμου η κορη μου δεν μου το ανεφερε και ειχε ζητησει να μην το μαθω και δεν θα
το μαθαινα αν δεν την υποχρεωνε ο ψυχολογος να ενημερωθω.
Δεν ηθελε οχι γιατι φοβοταν αλλα γιατι δεν ηθελε να με φορτωσει με ακομη ενα προβλημα η κορη μου, η πρωην
δεν ηθελε διοτι ειπαμε, πιστευει οτι ειμαι αχρηστος...και μπορει και να ειμαι δηλαδη...ξερω γω