Ζάλη, ταχυκαρδία , εφίδρωση και φόβος
Καλησπέρα σας , διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ αλλά γράφω πρώτη φορά . Μετά από μια στρεσογόνα περίοδο ξεκίνησα να έχω κάποια επεισόδια , ενοιωθα ζάλη , ταχυκαρδία , εφίδρωση , τρόμο .. το έπαθα αρκετές φορές και στην δουλεια και στις διακοπές . Έχω κάνει τριπλεξ , έχω κάνει αίματος είναι οκ . Σε μια κρίση μετά την δουλεια κατέληξα σε ιδιωτικό νοσοκομείο . Μου έκαναν καρδιογράφημα , αξονική εγκεφάλου , θώρακος , εξετάσεις αίματος . Το μόνο που βρήκαν ήταν ανεβασμένη πίεση 14.5-9.5 που γενικότερα δεν έχω . Ο παθολόγος του νοσοκομείου μου πρότεινε να κάνω εξέταση κακτεχολαμινες και κορτιζολη -acth . Κανονικά δεν έπρεπε να μην έχω άγχος στην διάρκεια της εξέτασης . Ελα όμως που εγώ το ίδιο βράδυ είχα κρίση μέσα στον ύπνο μου και δεν κοιμήθηκα καθόλου . Πήγα για την εξέτασης 125 παλμούς !!! Οι εξετάσεις μια χαρά εκτός από την κορτιζολη που ήταν διπλάσια !!!
Μπαίνω η καλή σου στο Ίντερνετ (το κάνω αυτό και νομίζω πως έχω είτε λευχαιμία , είτε σκλήρυνση ..αμε αμε ) και βλέπω αυξημένη κορτιζολη όγκος στην υποφηση, όγκος στα επινεφρίδια ….
Επέστρεψε ο παθολόγος μου από τις διακοπές τους τα είπα όλα και καταλήξαμε με ένα seropram και 1 Xanax .. είναι 5 ημέρες που το κάνω και μια Νοιώθω τρόμο , μια Νοιώθω έντονη ζαλάδα και παθαίνω πάλι κρίσεις ..
μήπως να κάνω μια μαγνητική εγκεφάλου και έναν υπέρηχο άνω κοιλιάς ;;;; Μήπως μα κλείσω δωμάτιο στο μουρλοκομειο ;;;;
Τα έχει άλλος αυτά τα συμπτώματα ;;;;;
Περισσότερο θέλω παρηγοριά από ομοιοπαθουντες .. θα τρελανω τον άντρα μου στο τέλος .