Όταν δινατε πανελληνιες που θελατε να περασετε? Τελικα το καταφερατε ή περασατε καπου αλλού?
Printable View
Όταν δινατε πανελληνιες που θελατε να περασετε? Τελικα το καταφερατε ή περασατε καπου αλλού?
Mου πήρε λίγο αλλά τα κατάφερα (ιατρική)
Σπούδασα την 1η σχολή που δήλωσα, αλλά εκ των υστέρων έχω να πω "στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα", αλλά στα 18 όλα μας φαίνονται ονειρικά και ιδεατά.
Σπουδασα αυτο που ηθελα, δουλεψα πανω σ αυτο, με γεμιζε η δουλεια μου. Ειχα και 2-3 αλλες προτιμησεις μακαρι να χαμε 2-3 ζωες να τις πραγματοποιουσα!
εγω αν και εχω τελειωσει , πριν χρονια και χρονακια , καλων τεχνων και γραφιστικη , αυτο που πραγματικα ηθελα αλλα δεν τολμησα ποτε να το εκφρασω ειναι η υποκριτικη . Θα ηθελα να περασω και να φοιτησω στο ε.θ.β.ε τα τοτε φυσικα χρονια . Τελικα εγινα συγγραφεας , γραφοντας τις ιστοριες που μου ερχονται στο μυαλό και καπως ετσι καταφερνω και μπαινω σε διαφορους "ρολους" χαρακτηρων που εγω δημιουργω .
Εγώ ήθελα να γίνω κτηνίατρος αλλά δεν το προσπάθησα γιατί δεν θα μπορούσα να χειρουργώ άρα ούτε στείρωση δεν θα μπορούσα να κάνω στα ζωάκια... Δεν τα πάω καλά με τα αίματα κλπ...
Όχι εγώ τότε δε πέρασα. Ήταν πλήγμα για μένα.
Μετά που τελείωσα έδωσα κατατακτήριες σε μια άλλη σχολή καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Μπήκα και τελείωσα. Αλλά δε έκανα ποτέ αυτό που ήθελα τότε.
Και καλύτερα.
Ο καθείς κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.
Προσωπικα δεν περασα εκει που ηθελα και ασχοληθηκα ελαχιστα με το αντικειμενο αυτο. Αργοτερα πηγα σε ΙΕΚ για αυτο που ηθελα και κατοπιν εκανα και ενα μεταπτυχιακο. Επειδη ειμαι εξαιρετικα φιλομαθης, προβλεπω να διαβαζω και να μαθαινω μεχρι τα βαθια γεραματα, ειναι κατι που με ευχαριστει. Επισης πιστευω οτι η γνωση που παιρνεις, εχοντας καποιες καλες βασεις απο το διαδικτυο πλεον, ειναι πολυ ανωτερες απο τα διαφορα μεχρι και τα μεταπτυχιακα, γιατι ειναι στοχευμενες ακριβως εκει που θες, μες τον ωκεανο της γνωσης.
Ήθελα Μοριακη Βιολογια και Γενετικη στην Αλεξανδρουπολη. Αλλα με τους βαθμους που ειχα... ουτε καν το δηλωσα. Τελος παντων εκανα αλλα πράγματα.
Σπούδασα πράγματα που δεν μαρεσαν ΟΑΕΔ ηλεκτρολόγος αλλά αντιπαθώ σφόδρα αυτό το επάγγελμα. ΙΕΚ κομμωτικής δεν μαρεσε ούτε αυτό. ΙΕΚ β.βρεφονηπιοκομων αυτό μαρεσε, αλλά δεν δίνω πιστοποίηση, το έχω αναφέρει και άλλη φορά, δεν κάνω τίποτα γενικά δεν έχω όρεξη για τίποτα ακόμη και ένα άπλυτο πιάτο να έχω στο δωμάτιο μου μπορεί να μείνει εκεί για πολλές μέρες μέχρι να το πιάσω. Ενώ έχω κάνει όνειρα για πως θα θέλω να κινηθώ ώστε να γίνει καλύτερη η ζωή μου, δεν το έχω προσπαθήσει ούτε στο ελάχιστο!!