Έκτακτες, κρίσεις πανικου, εμβολιο, φοβος ανακοπης κτλ
Λοιπον. Εγω εχω θεμα με το αγχος εδω και 8 χρονια. Ειμαι 27.
Εχω έκτακτες και ταχυπαλμιες χρόνια τωρα. Εχω κανει 4 χολτερ, υπέρηχο και ecg. 3 καρδιολογοι μου ειπανε οτι ειμαι οκ αλλα φυσικα δε τους πίστεψα ποτε 100% οτι δεν εχω καποια σπάνια, θανατηφόρα ταχυκαρδία όμως κατάφερα να το βγαλω απο το μυαλο μου. Ολα αυτα πριν 2 χρονια
Πριν 2 εβδομαδες λοιπον ειχα αυτες τις έκτακτες τη μια μετα την αλλη απανοτα γ 3 δευτερόλεπτα και αυτο μου προκάλεσε κριση πανικου γτ πιστεψα οτι θα παθω ανακοπη απο αυτο. Απο τοτε ειμαι χαλια πραγματικά. Ειχα μια εβδομαδα κρίσεις πανικου καθε μερα, πολλες φορες τη μερα. Και οχι μικρες αλλα πολύ έντονες. Εντωμεταξύ πριν 3 μερες έκανα και τη δεύτερη δοση του εμβολιου και ξέρετε τι ακούγεται για ανακοπες κτλ.
Πλεον ο οργανισμός μου ειναι σε μια κατάσταση έκτακτης αναγκης. Ειμαι αγχωμενη ολη μερα, ποναω παντου λογο εντασης και με το π νιωσω λιγο την καρδια μου να χτυπαει περίεργα παθαινω αμεσως κριση πανικου. Μεχρι και απο τον υπνο πετάγομαι. Μου εχει κολλήσει οτι θα παθω ανακοπη και στο μυαλο μου δεν υπάρχει καμια αμφιβολία για αυτο. Ειναι σιγουρο δηλαδη. Δε βοηθαει κιόλας που η συγκάτοικος μ εφυγε για 2 εβδομαδες και κανω εικονα στο μυαλο οτι θα πεθανω και δε θα με βρει κανενας και αλλα τετοια. Για να μη σχολιασω οτι μ εχει μεινει μια ιστορια στο μυαλο οτι κάποιος ειχε διαίσθηση οτι θα πεθανει ενα μηνα πριν και το ελεγε και ειχε και κρίσεις αγχους γ αυτο. Και τωρα εγω η χαζη λεω λες να εχω κι εγω διαίσθηση; έλεος δηλαδή.
Νιωθω τοσο κομμένη, αδυναμία στα ακρα, ζαλαδες κτλ. Πραγματικά δωστε μου καμια συμβουλή δεν αντεχω αλλο. Κοντεύω να τρελαθω.