Originally Posted by
andriana
Καλησπερα ξερω οτι εχει κουρασει το θεμα του εμβολιου αλλα πνιγομαι..εχω κρισεις πανικου 1 χρονο τωρα πολλες εκτακτες φοβιες πονους στην καρδια πλατη και αλλα τοσα. Ξεκινησα δουλεια 13/8 και απο τοτε ηρεμησα η αληθεια ειναι καλυτερεψαν και τα συμπτωματα ημουν καλα! Δουλευω ομως σε εστιαση και ειπα οτι δεν γινεται αλλο με ραπιντ και θα κανω το εμβολιο. Δεν το ειχα παρει αποφαση απλα εκλεισα ραντεβου μην το πολυλογω το εκανα την τριτη που μας περασε και απο τοτε ξεκινησαν ολα παλι απο την αρχη. Σκεφτομαι συνεχεια αν ποναει η καρδια λογο του εμβολιου η απο τον πανικο αν ζαλιζομαι λογο του εμβολιου η οχι δεν ξερω εχω μετανιωσει νομιζω και φοβομουν ακριβως αυτο το πραγμα οτι θα με πιασουν ψυχοσωματικα και δεν θα ξερω αν ειναι εμβολιο η οχι..μια μερα πριν εκανα αιματολογικες οι οποιες δεν μπορω να πω οτι βγηκαν καλες εχω ανεβασμενα λεμφοκυτταρα πααααρα πολυ χαμηλη cpr καθολου D3 και η γ-GT εξακολουθει να ανεβαινει ενω εχω κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις για το συκώτι οπου βγηκαν αψογες. Το εμβολιο και οι αιματολογικες με εριξαν παρα πολυ και δεν ξερω πως να τα αντιμετωπισω παλι..