Φαρμακευτικη αγωγη (ladose και cimbalta) για ΓΑΔ και υπεριδρωσία
Καλημερα σε ολους!!Θα ηθελα την βοηθεια σας, μιας και παλευω με γιατρους εδω και 2 χρονια αλλα δεν εχω βγαλει ακρη!
Πριν 3 χρονια διαγνωστικα με ΓΑΔ, ξεκινησα με cipralex αλλα τα σταματησα γιατι παχυνα πολυ, εκανα ενα break μηηπως και δεν χρειαστω αλλα τελικα με γυρισανε σε ladose και τον τελευταιο χρονο και cimbalta. Ενω μου εχουν κανει πολυ καλο οσον αφορα το αγχος, τις κρισεις,κλπ εχω παχυνει πολυ παλι αλλα το πιο σημαντικο (και εδω χρειαζομαι την γνωμη σας και την εμπειρια σας) ειναι η υπεριδρωσια!!Δεν τολμαω να κανω κινηση απο εκει που καθομαι και γινομαι παπί απο τον ιδρωτα!!Μιλαω για ΠΟΛΥ ιδρωτα...σε ολο μου το σωμα και στο κεφαλι! Καιγομαι βασικα ολοκληρη και ο μονος τροπος να ηρεμισω ειναι να μπω κατω απο το ντους με ΚΡΥΟ νερο, να κατσω ακινητη για λιγο μπας και πεσει η θερμοκρασια μου και το εσωτερικο καψιμο που αισθανομαι!! Βγαζω βολτα τον σκυλο (ακομα και με τα χιονια), με αμάνικο μπλουζακι και οταν γυρισω σπιτι μετα απο 45' βολτας, πρεπει να αλλαξω ολα μου τα ρουχα και τα εσωρουχα γιατι σταζουν! Εχω παει σε γυναικολογο (μηπως ειναι γυναικολογικα ή κλιμακτήριος), ενδοκρινολόγο (και μαλιστα σε 2), σε νευρολογο, σε παθολογο και σε -φυσικα- ψυχιατρο....Εχω κανει απειρες εξετασεις ορμονικες, γυναικολογικες και ειναι ολες οι τιμες φυσιολογικες..Ο καθε ενας γιατρος με βαση την ειδικοτητα του λεει "μμμ..δεν ειναι οργανικο το προβλημα, δεν μπορω να κανω κατι" και σηκωνουν τα χερια ψηλα..Εχω απελπιστει, δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω, που να απευθυνθω για να βοηθηθω...Δεν μπορω να βγω απο το σπιτι γιατι γινομαι μουσκεμα, δεν μπορω να ντυθω λιγο πιο καλα, να βαφτω,κλπ..Εδω και 3 χρονια δεν βγαινω απο το σπιτι λογω ΓΑΔ ουτως η αλλως αλλα ακομα και αν ηθελα να βγω δεν μπορω!!!!
Σας ικευτευω, αν εχετε και εσεις καποια παρομοια εμπειρια θα με βοηθουσατε πολυ!!