.....Τελικά η ιστορία έχει τέλος !
Καλησπέρα σε όλους ! Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής από το φόρουμ, αποφάσισα να ξαναγράψω και να μοιραστώ μαζί σας τις "πρόσφατες " ανατροπές της ζωής μου. Κάποιοι παλιοί της παρέας ίσως με θυμούνται ... αλλά και για αυτούς που δεν με ξέρουν ....εδώ θα διαβάσετε την ιστορία μου-> http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2932 ,
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2944. Λοιπόν...μετά από πολλές περιπέτειες που βίωσα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω δίπλα μου ένα μωράκι 3 μηνών που είναι .....ο γιός μου !!!!!!! Απίστευτο έτσι? Το κοιτάζω στα μάτια αυτό το πλασματάκι και νοιώθω πολύ περήφανη που μετά από τόσα δυσάρεστα γεγονότα η ζωή μου πλέον έχει αλλάξει τόσο αναπάντεχα ρότα . Στην αρχή είχα τρομοκρατηθεί στη ιδέα γιατί φοβόμουν ότι αυτό το παιδί θα κινδυνέψει εξ'αιτίας μου. Δεν διαννοήθηκα βέβαια κι αυτή την φορά να διακόψω την κύηση! Τα χρειάστηκα όμως αρκετές φορές που έβλεπα ότι αυτοί οι φόβοι μου μάλλον δεν ήταν τραβηγμένοι ...ή υπερβολικοί. Συνέβησαν αρκετά πράγματα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ....μέχρι που κινδύνεψε και το έμβρυο αλλά κι εγώ πολύ περισσότερο. Τώρα πια, σχεδόν με το που ήρθε στον κόσμο αυτό το αγγελούδι όλα άλλαξαν σαν να έγινε θαύμα! Αυτό το παιδί τελικά με έσωσε !
Βέβαια, πολλές φορές τον κοιτάζω στα μάτια αυτόν τον μικρό άγγελο και εξακολουθώ να τρέμω στην ιδέα ότι ο εφιάλτης θα ξαναγυρίσει ...Νομίζω πως όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα το σκέφτομαι.
Εν κατακλείδι ....ένα μήνυμα θα ήθελα να περάσω σε όλους όσους αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στη ζωή τους και νοιώθουν ότι έχουν πιάσει πάτο ή χάνουν την ελπίδα για μια φυσιολογική ή σχεδόν φυσιολογική ζωή ......τελικά, πάντα υπάρχει ένα "παραθυράκι" διαφυγής ! Μην χάνετε ποτέ το θάρρος σας παιδιά ! Σας μιλάω εγώ! Το πλέον απελπισμένο άτομο !
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους είχαν ασχοληθεί τότε μαζί μου. Όλοι ίσως βάλατε ένα λιθαράκι για να μπορώ αυτή τη στιγμή να σας μιλάω ακόμα!
That's all folks ! :-)