αφορμη για την απορια μου ηταν τα απανωτα τοπικ ενος μελους απο εδω...δεν θεωρησα καλο να το συζητησω σε αυτα τα τοπικ,μιας και το θεμα ειναι γενικοτερο και αφορα κι αλλα μελη...
υπαρχουν ατομα που βασανιζονται απο εμμονες ιδες, ιδεοληψιες, δεν ξερω πως αλλιως λεγονται...
η ταση τους ειναι να ερθουν εδω,και να συζητησουν αυτο ακριβως...την προσφατη ιδεα που τους καρφωθηκε δλδ κι οχι κατι γενικοτερο για τα προβληματα τους.
λογικο μιας και φαινομενικα αυτο τους βασανιζει..
η δικη μου απορια ειναι,εαν με το να συζηταμε και να αναλυουμε μαζι τους την συγκεκριμενη εμμονη τους σαν να ηταν μια απολυτα φυσιολογικη απορια και απολυτα φυσιολογικα να καταδυναστευει ολη τους την υπαρξη, τους κανουμε καλο η κακο...
νομιζω πως συμβαινει το δευτερο...εχω την εντυπωση οτι απλα ερεθιζουμε την διαδικασια αυτη και ανακυκλωνουμε το προβλημα τους...
οχι φυσικα οτι τους δημιουργουμε προβλημα απο εκει που δεν υπαρχει,αλλα δεν νομιζω οτι λυνουμε κατι η οτι βοηθαμε, απλα \"βοηθαμε\" στο να μαζοχιζεται το ατομο με την ανακυκλωση σχετικων σκεψεων,αρα να βασανιζεται περισσοτερο....
εχω δει αυτο να συμβαινει εδω και να μην οδηγει σε μια ηρεμοτερη συμπεριφορα αλλα σε μια εξαρση αν μπορω να το πω ετσι,των εμμονών αυτων...
εσεις τι λετε?
αν απαντουσε και καποιος ειδικος, δεν θαταν ασχημα..