Με πειράζει που ειμαι μονη
Εχω ξαναγράψει οτι ειμαι μονη εδώ και 5 χρόνια χωρίς αγόρι ούτε καν επαφή το ειχα ρίξει στο φαι έφυγα απο την παχυσαρκία τωρα ειμαι πιο καλά στην υγεία μου βέβαια θέλω να χάσω αλλα 10 να ειμαι στα φυσιολογικά κιλά και θα αισθάνομαι και εγω καλύτερα αλλα το πρόβλημα πλέον δεν είναι τοσο στο εξωτερικό τα βρήκα με τον εαυτό μου αλλα στο ότι δεν βρίσκω εναν άνθρωπο να κολλήσω να μου αρέσει μου ειναι πολύ δύσκολο και φοβάμαι οτι θα καταλήξω μονη γ τα καλα παω στα 26 δεν ξέρω κατα ποσο νορμάλ ειναι σε τέτοια ηλικία να ειμαι έτσι και εγω απο μονη μου δεν μπορω με πειράζει πολύ λέω να αρχισω να το ρίξω εξω μπας και γνωρίσω κανέναν αλλα με τα δικα μου γούστα που δύσκολα κολλάω δεν ξέρω τι θα κάνω βαρέθηκα να κοιμάμαι μόνη να μην εχω κάποιον να μιλήσω γτ οι φίλες δεν μπορούν να καλύψουν αυτό το κενο ισα ισα που οι φίλες μονο κριτική και αμφιβολίες προσφέρουν πλεον και με αυτα που γίνονται δεν εμπιστεύομαι και καμια γτ αν βρεθεί κανένα ωραίο σοβαρό αγόρι στο πλευρό μου θα κοιτάξουν να το χαλάσουν