Κάνοντας έναν καινούριο φιλο
Αλήθεια, ποτε θεωρουμε οτι καποιος ειναι φιλος μας; Πρέπει να περιμένουμε δεκαετίες για να ερθει μια δυσκολη στιγμη και να μας αποδειξη την φιλια του; Αν σκεφτουμε ενα παραξενο παραδειγμα, ένα πλυντήριο. Αν μετά από 10 χρονια τα παιξει και το αλλαξουμε, θα σημαινει οτι δεν ειχαμε ποτε πλυντηριο η οτι RIP πλυντήριο;
Στο θεμα μου τωρα
γνωρισα καποιον στη δουλεια. Από τους λίγους συμπαθητικους ανθρωπους εκει μεσα. Όλοι νομιζουν οτι θες να τους κανεις κακο; Οτι θα μαθεις κατι για τα πειραματα τους και θα τους κλεψεις την ιδεα; Που μεταξυ μας ολοι μαλακιες δημοσιευουν. Αυτοι νομιζουν οτι πανε για νομπελ ξερω γω και δεν εχουν χρηματοδοτηση ουτε για τα εξοδα δημοσιευσης.
Τεσπα
Αυτος ο τυπας με βοηθησε σε κατι. Ψιλοεχουμε αναλαβει ενα προτζεκτ αλλα ειμαστε σε αλλο κομματι. Απλα στα σημεία επαφής των κομματιων μας θελει ο ενας την βοηθεια του αλλου. Μου προτεινε να παμε για καφε να το συζητησουμε.
Καταληξαμε να λεμε για ασχετα θεματα αφου τελειωσαμε αυτο. Υπηρχε χημεια δηλαδη. Ο δικος μου στραβωσε γιατι το θεωρει κερατο. Εδω τον αδερφικο μου φιλο τον θεωρει κερατο. Βγαινω μαζι του και εκνευριζεται. Με αυτο τοπαιδι μιλαμε σε καθημερινη βαση, εχουμε κολλησει σαν παρεα. Νιωθω μπερδεμενος. Θελω νεους φιλους. Δεν βοηθαει το οτι ειμαι γκει. Δεν θα ελεγα καθολου ευκολα οτι ειμαι γκει, οποτε δεν θιγω το ερωτημα αν εχει σχεση. Που θα μου πεις σε νοιαζει για εναν φιλο αν εχει σχεση; Και ναι και οχι. Βοηθαει να φτιαχνεις μια εικονα για τον οποιον φιλο. Και γενικοερα δεν ξερω, λενε πως δεν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρων και γυναικών. Μεταξυ αντρων οπου ο ενας ειναι γκει; Κατι τετοια βραχυκυκλωματα τρωω.