Γνωριμία μέσα από κοινή παρέα
Καλησπέρα ή Καλημέρα το θέμα το θεωρώ από την μια απλό αλλά θέλω γνώμες!γνωρίσω από κοινή παρέα μια κοπέλα (ο φίλος μου έχει κοπέλα οπότε έφερε τις φίλες της και έτσι γνωριστήκαμε) εχθές σε μάζωξη σε σπίτι.
Ενιωσα ότι είχαμε καλή επικοινωνία είμασταν κοντά συχνά γελούσε αρκετά με αυτά που έλεγα υπήρχε σχετικά ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας.
Παίξαμε επιτραπέζια μιλήσαμε φάγαμε ήρθε η ώρα να φύγουμε εγώ μαζί με 2 φίλες της μένουμε κοντά οπότε πρότεινα να της πάω με τα πόδια σπίτι γιατί ήτανε αργά αφήνουμε πρώτα την μια και μένω εγώ με αυτήν που μου αρέσει την πηγαίνω σπίτι της μιλάμε γενικά σε πολύ καλό κλίμα ευδιάθετο την αφήνω μου λέει χάρηκε πολύ που με γνώρισε να ξανά κανονίσουμε και με παίρνει μια αγκαλιά φιλική θα έλεγα για καληνύχτα και ίσως λάθος μου δν ζήτησα κινητό ή κάποιο μέσω γιατί ειχα μάθει ότι είναι ντροπαλή (σύμφωνα με την φίλη της δν έχει κάνει σχέση ποτέ και δν ανοίγεται εύκολα )αρκετά και δίστασα να ρωτήσω
Σήμερα έμαθα από την κοπελα του φίλου μου ότι μιλησανε πήγε να την ψαρέψει και είπε ότι με συμπάθησε γιατί ημουν ευγενικός αλλά μέχρι εκεί.
Σκέφτομαι να της στείλω ένα μνμ στα σοσιαλ και όπως είπαμε με τον φίλο μου και την κοπέλα του να έρθουν σπίτι μου να τους φτιάξω γλυκό να μαζευτούμε πάλι και έτσι να την καλεσω και αυτήν για να γνωριστούμε καλύτερα και να πλησιάστουμε γιατί μου αρεσε πολύ σαν κοπέλα και σαν χαρακτήρα από το όσο την γνώρισα