Καλησπερα σε ολους
γραφηκα εδω γιατι χρειαζομαι μια συμβουλη για ενα προβλημα που εχω. Είμαι άντρας, 31 και εχω σχεση 7 χρονια. Μενω με τον αδερφο μου ετών 27 στο ιδιο σπιτι. Στα χαρτια δικο μου ειναι, αλλα το θεωρω σαν να ναι και των 2 μας. Ψιλοσκεφτομαι να προχωρησω τη σχεση μου (γαμος, συγκατοικηση, κατι τελος παντων). Όμως έχω την εγνοια του αδερφου μου. Ο αδερφος μου εχει προβλημα ψυχικης υγειας. Σχεδον κακοποιηθηκε σεξουαλικα μικρος αλλα δεν εγινε κατι βαρυ ευτυχως. Από την εφηβεια και μετα εχει διαφορα θεματα. Ακουει και βλεπει πραγματα. Στην αρχη νομιζαμε σχιζοφρενεια. Δεν εχει καταληξει ο ψυχιατρος τι εχει. Εχει περασει απο πολλους, εχει νοσηλευτει. Παει σε ψυχολογο και σε ψυχιατρο. Δουλευει part time. Καταλαβαινετε οτι ετσι οπως ειναι δεν μπορω να περιμενω απο αυτον να ανεξαρτητοποιηθει και να μεινει μονος του απο τη μια μερα στην αλλη. Εχει κανει και αποπειρες αλλα πανε χρονια. Τωρα ειναι καλα αλλα παντα ειμαι σε εγρηγορση. Ειναι πολυ δεμενος μαζι μου. Τις μισες νυχες θα ερθει κλαιγοντας σε μενα οτι ειδε εφιαλτη. Πιο σπανια μπορει να αρχισει να φωναζει οτι καιγεται. Εκτος απο καποιους εφιαλες ειμασε καλα. Δεν θελει να γινει βαρος. Τον εχω πετυχει οταν η κοπελα μου εδω να ειναι κατω με μαξιλαρι στο στομα για να μην ακουγεται που φωναζει. Δεν ξερω τι να κανω. Ποση κατανοηση να δειξει η κοπελα μου; Για μενα παντα αυτος ειναι πρωτος, το εχω υποσχεθει οτι θα τον προσεχω παντα. Αλλα τι να κανω; Να μαστε σαν την Φλωρα και τον Αχιλλεα στα εγκληματα μετον κυρ Αριστειδη στο δωματιο;